LÁJFHEKK

Meztelencsigás fejhallgató: menő vagy ciki?

2014. május 17., szombat 09:13

Nem hittük volna, hogy egyhamar felül lehet múlni a japánok csótány formájú iPhone tokját, pedig a prágai székhelyű Klára Pernicovának sikerült még az óriáscsótánynál is visszataszítóbbat alkotnia. A művész ugyanis egy rendkívül zavarbaejtő és hátborzongató fülhallgatót tervezett, melynek egyik végére egy élethű csigát, a másik oldalára pedig annak meztelen mását applikálta. – írja a boingboing.net.

Azt nem tudjuk, hogy hogyan reagálnánk, ha valaki egy ilyen szettel masírozna el mellettünk az utcán de nagy a valószínűsége, hogy felfigyelne a sikongatásra. Pedig a dizájner szerint mindez csak egyfajta provokáció: ” Legalább egy kis időre összeakartam zavarni az emberek ítélőképességét. De leginkább provokálni akartam őket azzal, hogy egy alternatív magyarázatot adok a valóságra. „ – mondta művészi céljáról Pernicova.

A dizájnernek nem a nyálkás csúszómászókkal való kísérletezés volt az első huncutsága az elmúlt időszakban, ugyanis készített már kamupattanást, füllel ellátott hajcsatot illetve pénisz formájú cipzárt is karrierje során. Sajnos nem sikerült kideríteni, hogy mennyibe kerülnek ezek a kiegészítők,de ide kattintva megnézheti Pernicova többi agyszüleményét is. Itt pedig szavazhat, menő az élethűre sikeredett fülhallgató vagy ön inkább elhatárolódik az efféle kiegészítőktől és cikinek találja még a gondolatát is annak, hogy a fülébe meztelen csigákat aggasson?

1137 szavazat 1028 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta