LÁJFHEKK

Menő vagy ciki a kalapács, aminek nő a feje?

2014. május 10., szombat 18:25

A legtöbb amatőr, barkácsoló kedvű háziasszony számára a kalapács nem jelent többet egy szimpla szerszámnál. Pedig ami azt illeti, különböző munkafeladatok elvégzéséhez bizony különböző súlyú és méretű kalapács dukál. Jól ismeri a mesterek és a szakma igényeit az ipari dizájnban utazó tervező, Snežana Jeremić is, aki nemrég piacra dobta növelhető fejű kalapács kollekcióját.

A belgrádi származású Jeremić innovációjának köszönhetően a wannabe barkácsmestereknek csupán egyetlen nyélre van szükségük, melynek végéhez három egymásba illeszkedő formáa segítségével egy kilós, másfél kilós illetve két kilós kalapácsfejet növeszthetnek – írta a yankodesign.com, és mi sem tudtuk elképzelni, hogyan működhet mindez, míg meg nem láttuk az alábbi fotót:

A tervező más tárgyainak készítésekor is előtérbe helyezi a kényelmi szempontokat és a szociális érzékenységet, így a moduláris súlyokon kívül került már ki a keze közül téglalap alakú teáskanna, háromszög vonalzó és szögmérő, egyedi tervezésű késkollekció cserélhető pengékkel, valamint idősek és fogyatékosok számára fejlesztett összecsukható sétabot is.

Ide kattintva megnézheti a dizájner többi termékét is, itt pedig szavazhat. Menő-e a több darabból összelegózható barkácseszköz, vagy inkább hülyeségnek találja az ilyen házi praktikákat és inkább szakemberekre bízza a ház körüli teendőket?

649 szavazat 758 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta