LÁJFHEKK

Lovagi páncélból tojást kanalazni: menő vagy ciki?

2014. április 5., szombat 15:14

A termékeiket kizárólag online értékesítő Animi Cause tervezői, Sarit és Amit Axelrod minden bizonnyal értenek hozzá, hogy hogyan kell feldobni a legszürkébb hétköznapokat. Legalábbis erre utal a korszerű dizájnban, egyedülálló és innovatív termékekben utazó márka legújabb dobása, az „Arthur” névre keresztelt lovagias tojástartó, amit a Designtaxi.com-on szúrtunk ki, és amibe (akibe?) első látásra belezúgtunk.

1
Fotó: animicausa.com

A fényes páncélra emlékeztető lovagi gúnyát egy felnyitható és levehető sisakkal látták el a tervezők, aminek köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen applikálható bele (és ehető ki belőle) a főtt tojás. A felesleges, de szerethető konyhai kiegészítő kezébe pedig lándzsa helyett ezúttal egy szürke kanalat tettek, mellyel el is fogyasztható az így feldobott reggeli.

2
Fotó: animicausa.com

A poénos tojástartóért nem kell egy vagyont otthagyni a webshopban, mindössze 13.99 dollárt ( 3133 forintot) kérnek érte a legtöbb esetben újrahasznosított anyagokkal dolgozó készítők. Az otthoni és irodai kiegészítőkben gazdag üzletben az árak kimondottan széles skálán mozognak, egy labdákból összeszerelt, ízlés szerint formálható ágyért sajna 7950 dollárt (1, 7 millió forintot), egy környezetváltozásra figyelmeztető esőcsinálóért viszont csak 11.99 dollárt (2675 forint) kérnek az animicausa.com-on. Ön mit gondol, menő ilyen apróságokkal feldobni a reggelit, vagy inkább cikinek találja, hogy egy lovag fejéből kanalazzon? Szavazzon!

699 szavazat 790 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta