LÁJFHEKK

Menő vagy ciki a 40 ezer forintos nagyító?

2014. március 31., hétfő 10:14

Egy nagyító minden családban jól jöhet, de kevesen gondolnak arra, hogy ez a használati tárgy a lakás dísze is lehet. Pedig így van, csak egy kicsit mélyebben bele kell nyúlni a pénztárcába ahelyett, hogy a pár száz forintosat venné meg a sarki kínai üzletben. 

Daniel To és Emma Aiston, a Daniel Emma márka két tervezője például 180 dollárért, azaz közel 40 ezer forintért dobott piacra egy nagyon egyszerű, de pont ezért szép nagyítót, ami levélnehezékként is használható. Ennyi pénzért persze ez a minimum. A bronzból és üvegből készült, 6 cm átmérőjű, 3,5 cm magas tárgyat egyelőre csak előrendelni lehet a Daniel Emma honlapján. 

Field oldalán egyébként gránitból készült könyvtámaszokat, bőrből készült egérpadot, fenyőfából faragott ceruzatartót is lehet vásárolni a duótól hasonló árfekvésben.

581 szavazat 593 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta