LÁJFHEKK

Sütőforma fogyókúrázóknak: menő vagy ciki?

2014. március 18., kedd 15:33

Az édes és sós változatban is könnyen elkészíthető muffinokat szinte mindenki kivétel nélkül szereti. Nem véletlenül épült a sütést könnyítő szilikonformákra egy külön iparág, ami ontja magából a szellemesebbnél-szellemesebb vagy éppen visszataszítóbb konyhai kiegészítőket. Nem is volt nehéz rábukkanni a kihízott csípőfarmerre emlékeztető szettre sem, ami ha a sütés alatt nem is, elfogyasztása közben mindenképpen figyelmeztet minket a népszerű édesség kalóriatartalmára. Meg arra, miért hívja a nadrág derekára rábuggyanó hájat az angol muffin-topnak.

forma

A kész állapotában a nadrágból kibuggyanó hájra emlékeztető sütit a perpetualkid.com-nak köszönhetően megfizethető áron készíthetjük el, ugyanis egy négy szilikonformát tartalmazó csomagért 12.99 dollárt (2919 forintot) kérnek a márkánál.

Hasonlóan nem feltétlenül étvágygerjesztő formát dobott piacra a Fred is, aki egy fehér koponyaformát öntött ki szilikonból, a végeredményt pedig egy agyra emlékeztető rózsaszín cukormázzal tették még hátborzongatóbbá. A szülinapi zsúrok és a hazánkban is egyre népszerűbb Halloween bulik favoritjának ígérkező félbe vágott koponyás pakkért 9.99 dollárt ( 2240 forint ) kell majd otthagyni az ebay.com-on vagy az amazon.com-on a muffinrajongóknak.

Félbavágott agyat is készíthetünk, ha akarunk.
Félbavágott agyat is készíthetünk, ha akarunk.

Az előzőeknél azért jóval visszafogottabb a fiatal lányokat megcélzó, délutáni ötórai teázást felidéző szilikonból készült csészeforma, aminek darabját baráti áron,2.04 dollárért ( 539 forint ) árulja a dhgate.com. Ön szerint sem mindegy, hogy milyen formában sütjük ki az egyébként száraz, fagylalt vagy lekvár kísérete nélkül ehetetlen süteményt? Mit gondol a kihízott nadrágos formáról, menő ilyen módon fogyókúrára késztetni az édesszájúakat vagy inkább ciki az orruk alá dörgölni a zabálással járó veszélyeket? Szavazzon!

794 szavazat 958 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta