LÁJFHEKK

Kiváló hazai sonka külföldi és lejárt alapanyagokból

2014. március 10., hétfő 12:47

Kiváló, hazai termékként árulta, valójában viszont szlovák, belga húsokból és lejárt  kínai pirospaprikából gyártotta termékeit egy kistermelő Komárom - Esztergom megyében. A vállalkozót a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatóságának (KÜI) szakemberei leplezték le. A február végi ellenőrzés során több tonna jogellenesen készült húskészítményt foglaltak le az ellenőrök az esztergomi Szabó Ferenctől, aki saját boltjaiban és piacokon árulta húskészítményeit.

A vállalkozó a húskészítményeket nagyüzemi körülmények között állította elő, ezzel megsértette a kistermelőkre vonatkozó jogszabályokat és megtévesztette a fogyasztókat. Az ál-kistermelő saját boltot is üzemeltetett és hétvégi piacokon árulta termékeit.

Az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta