LÁJFHEKK

Szeleteljen pizzát biciklivel!

2014. február 28., péntek 12:50

Már biciklivel is felszeletelheti pizzáját ha akarja
Már biciklivel is felszeletelheti pizzáját ha akarja

A 2008 óta sikeresen működő online üzlet, a Doiy eddig is elhalmozta a kütyürajongókat egyedi, elborultabbnál elborultabb, de még megfizethető kiegészítőivel, úgy mint a szalámira hajazó post-it,a terhesség visszaszámláló naptár vagy a 3000 forintos ujjfoci. A két vállalkozó kedvű fiatal, Elodie és Jaime ezúttal a legtöbb ember számára általában kedvelt két időtöltést, a pizzazabálást és biciklizést egyesítette legújabb termékében.

A nemcsak Tour De France rajongóknak és felvágós hipstereknek ajánlott, kerékpár formájú vágóeszköz, a Fixie Pizza Cutter két kereke borotvaéles pengeként funkcionál – írja a designboom.com. A rozsdamentes acélból készült konyhai segédeszközt, a miniatűr fixi biciklit négy különböző színben, a csajosabb menta és rózsaszín, valamint fekete és sárga változatban lehet beszerezni 25 dollárért (kb 5600 forint) a több mint harminc országban jelenlévő márka honlapján. Bár hazánkba nem szállítanak, de ide kattintva lecsekkolhatja, hogy Magyarországon kívül szinte bárhonnan meg lehet rendelni az ötletes pizzavágót.

Megszállott cangásoknak készült a márka legújabb agyszüleménye
Megszállott cangásoknak készült a márka legújabb agyszüleménye

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta