LÁJFHEKK

Menő vagy ciki a kétszázezres világító fotel?

2014. február 16., vasárnap 15:38

Belép a nappalijába és anélkül, hogy lámpát gyújtania, már világos van. Sőt, a fény forrása egyenesen egy bútordarab. Jól hangzik, nem? A dolog létezik és LED lámpás fotelnak hívják: bár elsősorban bárokba, pubokba és éjszakai szórakozóhelyekre ajánlják, az igazán elvetemültek simán beszerezhetik akár otthonra is. Elegánsnak nem mondható, feltűnőnek viszont annál inkább.

A fotel alapvetően műanyag, piros és fehér fényekkel van felszerelve de összességében 16 fajta színhatást tud kikeverni. A színeket távirányítóval lehet állítgatni rajta, amit nem kevesebb, mint 15 méteres körzetben érzékel a bútordarab. A színeken kívül még villogni is tud, de ha valakit ez nagyon zavar, akkor elég tartósra állítani a színeket és nem bántja a szemet. A fotel nagyjából 8-12 óráig bírja a terhelést, feltöltése pedig körülbelül 4-6 órát vesz igénybe. Egyébként vízálló is, ami szintén a bárokban jöhet jól, mikor az úri közönség már nagyon mulat, de így legalább a medence közelébe is teheti.

A világító fotelt egyelőre csak online fedeztük fel, például itt, az ára viszont elég drága: 930 dollárt (210 ezer forintot) kell kicsengetni érte, és ráadásul a gyártó csak egy év garanciát vállal rá. Mit gondol: beszerezne egyet otthonra, vagy maradjon inkább az éjszakai szórakozóhelyek kiváltsága?

758 szavazat 662 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta