Ön lakna egy csillaghajó fedélzetén?

A kanadai Line Rainville minden bizonnyal a Star Trek sorozat egyik legnagyobb rajongója, hiszen képes volt több ezer dollárt költeni arra, hogy pincéje úgy nézzen ki, vagy legalábbis nagyon hasonlítson a U.S.S. Enterprise-ra. A szociális munkásként dolgozó asszony az eredeti, hatvanas években futó részek nagy rajongója, és a news.cnet.com szerint 30 ezer dollárt (több mint 6 és fél millió forintot) költött arra, hogy megteremtse otthonában a megfelelő környezetet. Részletek a hajtás után!

Line Rainville, aki 9 évesen kapott rá a Star Trekre, pár évvel ezelőtt döntötte el, hogy belefog a nagy átalakításba. Egy gond volt csak, a belsőépítész, akitől tanácsot kért, nem ismerte a sorozatot, de állítólag így is volt pár hasznos tanácsa. Miközben a megfelelő piros festék után kutatott, az interneten megpróbálta levadászni az irányítópult gombjainak replikáit, és állítólag nem volt könnyű megtalálni azt a tévét sem, ami a parancsnoki híd képernyőjeként funkcionál. 

"Annyi időmet emésztette fel a keresgélés, hogy az már néha a megszállottság határát súrolta. Annyi energiát fektettem abba, hogy megtaláljam, amire szükségem volt, hogy nehéz volt elfogadni a kudarcot. Bár mindenki azt mondja, hogy tetszik nekik a berendezés, pontosan tudom, hogy ez nem lett tökéletes, és melyek azok a részletek, amelyeken még dolgozni kell" - nyilatkozta Rainville.

Ön lakna egy csillaghajó fedélzetén?

Bár sok mindent sikerült beszerezni az internetről és egyéb helyekről, van, amit neki kellett előállítania. Például az ágytakarót is ő csinálta, ugyanis sehol nem talált olyat, ami hasonlított volna arra, amilyen az első tisztnek és tudományos tisztnek, Spocknak volt. "A látvány visszarepített 9 éves koromba, amikor arról álmodoztam, hogy Kirk kapitány felvisz a hajójára. És egyszer csak ott voltam az Enterprise fedélzetén. Az édesanyámnak és a testvéremnek elmeséltem, milyen fura érzés volt. Nem vagyok biztos abban, hogy megértették, hogy mit is jelent ez számomra, de itt voltak mellettem, támogattak és megoszthattam velük ezt a különleges pillanatot" - mesélt arról, hogyan is érzett, amikor végre elkészült a mű.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek