LÁJFHEKK

Egymillióba kerül a világ legdrágább fogkeféje

2014. február 5., szerda 08:33

Elkészült a világ legdrágább fogkeféje, mely 2600 fontba kerül (ez jelenleg közel egymillió forint). A csodakefe titánból készül, cserélhető a feje, és olyan védőréteg van rajta, mely megöli a baktériumokat. Az árban benne van a cserélhető fej pótlása, ebből félévente 5 darabot küld ki a cég a vevőknek. A termék titán-, pezsgő-, rózsa- és mattfekete színben érhető el, és 5 színben igényelhető hozzá "védőhuzat", ha esetleg a kedves vevő nem lenne hozzászokva a titán érzéséhez. "Természetesen ez nem befolyásolja sem a funkciót sem a szépséget" - ígéri a hiánypótló eszköz gyártója, Reinast, mely Németországban gyártja a drága kefét. 

498 szavazat 475 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta