LÁJFHEKK

Whisky ízű vodka #minekvan

2014. január 20., hétfő 17:53

Bár arról már lekésett, hogy a szilveszteri buliban ezzel a csodálatos italkülönlegességgel villogjon, ha kellően gyorsan szervez egy házibulit, még lehet alkalma rá. Igen, jól látja, ez egy valóban kihagyhatatlan ajánlat, ráadásul még díszdoboz is jár hozzá, a hülyének is megéri! Mi is csak azért nem vásároltuk fel rekeszszámra, mert nem tudtuk megtalálni hozzá az áruházban a hozzáillő ételt, de mivel nem akadtunk rá a téliszalámi ízű párizsira, végül hagytuk a francba az egészet.

Ha ön ennél vállalkozókedvűbb, siessen, a Szentendrei úti Auchanban még mindig van készleten! Ha megízlelte, okvetlenül írja meg nekünk élményeit, semmiképpen sem szeretnénk erről lemaradni.

1 ok   

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta