LÁJFHEKK

Minden háziasszony álma: önkeverős lábas

2013. december 9., hétfő 18:50

Kávét vagy teát kevergetni még hagyján, de levest, mártást, pudingot készíteni, esetleg tejet forralni tényleg annyira embert próbáló feladat, hogy sikerült is fejleszteni két olyan készüléket, amivel ez a probléma is megoldódik. Itt az önkeverő bögre és lábas.

A bögre verzió is roppant hasznos, hisz ki szereti, hogy a cukor lesüllyed a meleg ital aljára, vagy hogy kanállal kell rendesen csomómentesre keverni instant kávéját vagy forrócsokiját?! Az eszköz gombnyomásra megoldja mindezt, csak ki kell tapasztalni, meddig öntheti tele forró itallal, hogy az automata keverés okozta kifröccsenéssel ne okozzon magának fájdalmas égési sérüléseket. Az önkeverő bögrét szerencsére már itthonról is be lehet szerezni, például innen.  Árban nem sokkal drágább, mint egy hagyományos, amihez ugye, még kiskanál és kézi erő is kell.

Az önkeverő edény ezzel szemben már tényleg sokkal hasznosabb kelléke lehet a konyhának. A japán fogász által megálmodott edényről pár éve már esett szó, most viszont végre élesben is ki lehet próbálni. Igaz nem olcsó, de nem kell ahhoz kezdő háziasszonynak lenni, hogy kicsit odakapjon a tej, amit fel akar forralni, vagy valami más égjen a lábashoz itt-ott, ezzel órákra megpecsételve az aznap este programját, vagyis az áztatás-sikálás fázisok ismétlését, mindezt kereszthuzatos szellőztetés közben. Két verziót lehet rendelni, az egyik a 149 dolláros, azaz nagyjából 33 ezer forintos eredeti darab a másik pedig az olcsóbb, elemes verzió nagyjából 2500 forintért, ami állítólag minden edényhez jó.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta