Szadomazo könyv, kamerás szemüveg és vasalódeszka hétvégére

A legnagyobb boltokba ezen a héten betört a kultúra, szinte mindenhol lehet akciós könyvet venni, persze nem feltétlen irodalmi igényességűeket, de az elmúlt évek sikerkönyvei közül jópárat megtalálunk. Ha könyvet nem is szeretne, de videojátékot, kamerás napszemüveget, vagy ágyneműhuzatot is talál a heti kínálatban.

Aldi

  • Olcsó Telenoros telefonokkal támad ezen a hétvégén az Aldi. Ennél talán még a fröccsöntött játéktelefonok is drágábbak, ellenben ezekből még le is lehet beszélni 400 forintot. Az Alcatel 1030-as a legdrágább, 2499 forintba kerül, az olcsóbb verzió pedig 2199 forint.
  • Bőrpapucsot vehet 2999 forintért, klumpaszerűt, amiben az emberek többsége vagy műtősnek, vagy szakácsnak nézi majd. Ugyanitt papucscipőt is lehet venni, ez az a kategória, aminek a létjogosultsága örök rejtély, hiszen a papucs attól papucs, hogy nem cipő. Mindenesetre 3999 forintért lehet megvásárolni.
  • Könyvvásár is lesz, olyan nyári olvasmányok közül válogathat, mint a Trónok Harca 2999 forintért, vagy romantikázhat Vavyan Fable már címében is izgalmakat sejtető Tündérlovaglás regényével 2749 forintért. Ha pedig szép, de értelmetlen motivációs életbölcsességek, vagy szívszaggató hasonlatok hiányoznak a nyári mindennapjaiból, akkor a Coelho könyvek közül válogathat 2799 forintért.
  • Vasárnap viszont keljen korán, főleg ha a múltkori külső merevlemez akcióról lemaradt. Most 1 TB-os adattárolót vehet 27.990 forintért, sőt 29.990-ért lesz 1.5 TB-os verzió is!
aldi

Auchan

  • Samsung televíziók 15% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, igaz, a kedvezményt ajándékkártya formájában kapja meg, ráadásul először ki kell fizetnie a TV-t, hogy aztán megkapja az ajándékkártyát. Szóval a moziestéhez a popcornt majd csak a következő alkalommal veheti meg a spórolt pénzből.
  • Ugyanígy vehet 10% kedvezménnyel tűzhelyet vagy mosogatógépet is ezen a hétvégén.
  • Ha lecserélné párnáját vagy lepedőjét, esetleg a paplant, akkor ezt most szintén akciósan megteheti.
  • Titkosügynökös szerepjátékhoz, vagy csak egy egyszerű kalandos biciklitúrához ajánljuk a kamerás napszemüveget. Most éppen akciós, és így 12.990 forintba kerül, de láttunk már ennél drágább napszemüvegeket is, amik még kamerázni sem tudtak, szóval ha mindenképpen szükségét érzi egy ilyennek, akkor itt a lehetőség.

Interspar

  • Nem is sejti, hogy rendelésre mennyi mindent lehet vásárolni az Intersparból.Van itt majdnem 7.5 méteres medence 249.990 forintért, viszont ehhez jobb, ha beszerez egy kutat is, mert eléggé megdobja a vízszámlát az a 21.080 liter, amit bele kell tölteni. 149.990 forintért már felfújható jakuzzit is rendelhet. Ehhez képest szinte olcsó a fonott függőfotel, ami 89.990 forint, de ha ez túl olcsó lenne, 99.990 forintért is lehet rendelni.
  • Aki csak besétálna az Intersparba és úgy vásárolna, annak is vannak lehetőségei, például vehet a kertbe hintaágyat, vagy sörpadot 17.990 forintért.
  • A kerti sütögetés szerelmesei az akciós grillezők mellett vehetnek 499 forintért 3kg-os brikettet, grillhuzatot 1900 forinttól, és a buli elengedhetetlen kellékét, a szúnyogriasztó lámpafolyadékot 999 forintért. Sőt, minden kerti lámpa 30% kedvezménnyel kapható a hétvégén.
  • A hétvégi megaakciók keretein belül a Knorr gyros alap 50% kedvezménnyel, az Ariel professional termékek szintén 50%, míg a Perwoll folyékony mosószerek 40% kedvezménnyel vehetőek meg.
spar

Lidl

  • Nyaraláshoz is alkalmas, ha éppen rengeteg csomagot vinne magával, az alumínium tetőcsomagtartó, ami 9999 forintba kerül.
  • Iskolai szünet alatt szórakoztathatja a gyerekeit tollassal, amihez a készlet 799 forintba kerül, vagy ugyanennyiért vehet tépőzáras darts játékot, amivel nem dobálják ki egymás szemét. Ha nem az aktív pihenés híve, kaphat 599 forintért Disney PC játékot.
  • A Lidl is készült könyvekkel, de ők a belevaló háziasszonyokat célozzák meg. Mit nekik Coelho idézetek a napfényről meg a szeretetről, itt arról lehet olvasni 3290 forintért, hogy Goldie Hawn szerint hogyan kell gyereket nevelni. Laza romantikus tündérkedés helyett vérfarkas szerelmek vannak 1199 forintért, sőt a Szürke Ötven Árnyalata 3999 forintért.
  • A szadomazo szerelem mellé egy jó háziasszony azért hazavihet vasalódeszkát is 4499 forintért, esetleg függönytartó rudat 2499 forintért, nem is akarunk rágondolni, mihez kezd velük.
  • A gyerekeknek pedig menő Hello Kittys és Pókemberes ruhákat lehet venni vasárnaptól. Pizsama 1299 forint, zoknicsomag 799 forint, törölköző 1999 forint. De vehet ágyneműhuzatot is 4499 forintért, ami ráadásul nem gyerekméret, tehát nyugodtan használhatják a szülők is.

Penny Market

  • A klasszikus kávé kedvelői, akik még nem hódoltak be a mindenféle kapszulás, tasakos, por vagy párna kiszerelésnek, vagy éppen visszatérnének a jó öreg kotyogóshoz, most 1290 forintért vehetnek egyszemélyes kávéfőzőt, és ha maguk szeretnék hozzá darálni a kávét, akkor 2990 forintért darálót is kapnak.
  • Konyhába vásárolhat kenyértartót 1590 forintért, edényszárítót tálcával 799 forintért, valamint habverőt 499 forintért.
  • Többféle ágyneműhuzatból lehet választani a Pennyben. Az egészen olcsó, 1990 forintos szett mellett vehet 3990 forintos garnitúrát, vagy csak szimplán polártakarót 1290 forintért, esetleg ágytakarót 4490 forintért.
  • A kényelmetlen cipőjét próbálja ki talpbetéttel, hátha javít a komfortérzetén: most csak 249 forintba kerül 2 pár, egy próbát megérhet.
penny

Tesco

  • Bár még korántsincs vége a nyárnak, a bográcsokat és bográcskiegészítőket már 30% kedvezménnyel, a fa kerti bútorokat pedig 20% kedvezménnyel veheti meg, valamint még mindig akciósak a kültéri játékok is.
  • A Tesco is készült könyvekkel, ők az aktuális botránykönyvekre specializálódtak: Klapka György könyvét 2399 forintért, míg Szepesi Nikolett szexbotrányos könyvét 3199 forintért lehet megvenni. Aki pedig a már gyomorforgatóan émelyítő szerelmi szálakra kíváncsi, az Fejős Éva Bangkok, tranzit könyvét veheti meg 699 forintért.
  • Permetező vásár is lesz a Tescoban a hétvégén: a legkisebb, 199 forintos kézi virágpermetezőtől a háti, 2990 forintos permetezőig minden méretet be lehet szerezni.
  • Féláron vehet színes falfestéket is: az 5 literes kiszerelés 1990 forintba kerül a készlet erejéig, többféle színben.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek