LÁJFHEKK

Ilyen cipőt kap 250 forintért

2012. augusztus 2., csütörtök 15:54

Trendi, fiatalos, legújabb divat, elérhető árakon rengeteg plussz (sic!) kedvezménnyel" – így hirdeti magát az Invázió nevű bolt az internetes oldalán. Sajnos ezeken az információkon és az ötven százalékos lábbeliakción kívül semmit nem lehet megtudni a honlapról. Nemrég azonban az egyik üzletük előtt sétáltunk el, ahol egészen vicces bizonyítékát találtuk annak, hogy valóban komolyan gondolják a féláras cipőket: ezért az egyébként is viccesen olcsó, 495 forintos műanyag csótányroppantóért csak 250 forintot kellett fizetni! Persze, értjük, így akarnak megszabadulni ezektől a daraboktól, de ha már a tényleg röhejes, ötszáz forint alatti áron se vitték el, miért gondolják, hogy feleannyiért elviszik?

cipo

Próbáltunk rájönni, hogy mire lehetne hasznosítani e remekművet, és bár első ránézésre kokaincsempészésre kifejezetten alkalmasnak tűnik, azért a reptéri személyzet ehhez valószínűleg nem kellően hülye. Önvédelmi fegyvernek viszont kiválóan használható, főleg, ha egy Chuck Norris-féle félköríves fejrúgással kombináljuk. Ha kokaint nem is, de különféle kisebb értéktárgyakat elrejthetünk benne otthon, egyfajta háziszéfként alkalmazva, mert hát lássuk be, ezt biztosan nem viszi magával a betörő, sőt, inkább hoz nekünk egy cipőt sajnálatból. Leghasznosabb talán, ha a frissen beszerzett kutyakölykök játékszerének használjuk – persze, csak ha kellően nagytestű és erős állkapcsú kutyakölykökről van szó (mondjuk harminc kiló felett), azok talán már nem halnak szörnyet, ha egyik véletlenül a másikra ejti a játékát.

Azért reméljük, hogy ez a bizarr darab az olcsósága ellenére nem viselkedik majd márkanevéhez hűen, és nem lepik el hazánk utcáit – a régen oly közkedvelt és méregdrága Buffalo cipőkre hajazó – bóvli és ormótlan Inváziós birodalmi lépegetők.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta