LÁJFHEKK

Az Auchanban hetven forint egy addag

2012. július 16., hétfő 11:23

Már az is elég bizarr, hogy az óbudai Auchanban a Grill osztályon árulják a fagylaltot, de az még meglepőbb, hogy hatalmas betűkkel hirdetik: 70 forint egy addag fagyi.

Fotó: divany

A minap az óbudai Auchanban vásároltam be a jégkrémkörképhez a nyalánkságokat, amikor csaknem belebotlottam az üzletsor elé helyezett hirdetőtáblába. Ez önmagában nem is lett volna annyira abszurd (sőt, szokásosnak mondható), de az, amit a táblán olvastam annál inkább! Értem én, hogy meleg van, és ilyenkor kevésbé tud koncentrálni az ember – inkább a strandon hűsítené a tagjait, ám a vásárlók és a dolgozók csak holmi fagylalttal elégíthetik ki a vágyaikat. Talán még ezzel sincsen semmi baj, de az tényleg nem szúrt szemet senkinek, hogy a táblán lévő kiírást elütötték?

Fotó: divany

Persze, azt sem ártott volna egyidejűleg tudatni, hogy ennyiért mekkora mennyiségű az adag, amivel meglepik a nagyérdeműt…

Kedves Auchan, tiszteletre méltó az enyhet kínáló igyekezet ekkora kánikulában, de a részletekre is érdemes odafigyelni. (Vagy netán diszkréten arra akarták felhívni a nagyközönség figyelmét, hogy a fagyi teltkarcsúságot kölcsönöz?)

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon !

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta