LÁJFHEKK

Csak 400 forinttal olcsóbb: leárazás a Bershkában

2012. június 30., szombat 12:14

Elmentünk nézelődni a leárazásokra, csak úgy hobbiból, péntek este, és a Bershkában érdekes jelenségre lettünk figyelmesek. Bár a legtöbb ruha 1000-2000 forinttal olcsóbb, mint eredetileg, több olyan holmit találtunk, ami csak pár száz forinttal kerül kevesebbe, mint eredeti áron, és volt olyan szoknya is, ami a normál ár mellé kapott egy narancssárga matricát, akárcsak az akciós cuccok, miközben az ára változatlan maradt.

Van értelme a 4-600 forintos leárazásnak?

  • 383
    Igen
  • 1567
    Nem

A Bershka honlapján 15-50%-os akciót ígér: ehhez a legtöbb esetben tartja is magát, mivel egy 3595 forintos póló körülbelül 15%-kal olcsóbb, ha csak 2995 forintba kerül, a 2595 forintos top pedig körülbelül 20%-kal olcsóbb, ha 1995 forintot kóstál. Egy 4995 forintos nadrág viszont csak 8%-kal olcsóbb, ha 4595 forint az új ára. Százalékok ide vagy oda, a különbség az akció és a normál ár között előbbi esetben 600 forint, utóbbiban mindössze 400. Nem a boltot akarjuk ekézni (hiszen nem csak a Bershka él ezzel a módszerrel, egy kedves ismerősünk jóvoltából például ezen a Zara akción röhöghettünk egész délután), hanem arra lennénk kíváncsiak, önök szerint van-e értelme 400 forinttal leárazni valamit? Az már tényleg egy olyan összeg, ami átlendít a megveszem/nem veszem meg határán? Szavazzon, és ha van hasonló tapasztalata a leárazásokon, írja meg nekünk és/vagy küldjön képet! Köszönjük!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta