LÁJFHEKK

Mindent kiárusít a Cora!

2012. május 27., vasárnap 08:44

Most érdemes a Corában vásárolni, ugyanis az átállás miatt a legtöbb terméket akciósan lehet beszerezni!

Amikor készítettem a heti akciós listát, láttam, hogy a Corában a Kaiser baromfipárizsi kilója 383, a 12,5 dekás camembert sajt pedig 199 forintba kerül. Mivel ezek rendkívül jó árak, elhatároztam, hogy ezen a héten a Corában vásárolok. Sajnos a párizsinak hűlt helye sem volt, az eladók meg csak rázták a fejüket, mondván, fogalmuk sincs, miről beszélek, és próbálták rám tukmálni a drágább – neve sincs párizsit. Természetesen a sajtot is elkapkodták előlem, az árufeltöltők meg nem erőltették meg magukat, hogy pótolják az olcsó portékát. Szerencsére egy kisebb akciós feliratú hűtőpultban akadt még egy-két darab belőle. Látszott, hogy többen is keresték ezt a fajta camembert, mert a mini akciós hűtőben több olcsóbb, de másfajta camembert volt bedobálva. Többen végigsétálhattak a hosszú sajtpult előtt, és mivel ott nem találták az akciósat, a 209 forintért kínáltat tették a kosarukba, majd amikor észrevették a kis hűtőben az olcsóbbat, gyorsan lecserélték – így szabadulva meg a korábban magukhoz vett termékektől –, mert hát 10 forint is számít!

Szóval az akciós termékeket időben kell megkaparintani!

Érdemes felkeresni a Corát, mert rengeteg olyan termék is akciós, ami nincsen benne az akciós katalógusban. A kozmetikai részlegen alig akad testápoló, tusfürdő vagy naptej(!), amit ne jóval az eredeti ár alatt kínálna a megszűnőfélben lévő hipermarket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta