LÁJFHEKK

175 forinttal drágább a nagyobb kiszerelés az Auchanban

2012. május 25., péntek 18:15

Nem tud eltelni úgy pár nap, hogy ne kerülne a szemem elé egy-egy érdekesség valamelyik hipermarketben!  Az Auchanban kicsit túlárazták az Arielt.

ariel

Elképesztő, hogy mennyire lehúzzák az embert a hiperekben, ha nem figyel oda! A hat kilogrammos mosószer ára 175(!) forinttal drágább, mint a kisebb, négykilós változat. Ha csak naponta ketten dőlnek be ennek az átverésnek, az havi 10500 forint pluszt jelent az áruháznak (persze csak a fogyasztói oldalról)! Egy dologban azért dicséret jár az Auchannak: ahogyan a képeken is látszik, minden termék fajlagos árát olvashatóan feltüntetik a polcokra helyezett árcédulán. Győződjön meg róla, hogy tényleg a pénztárcakímélő csomagolást választja, mielőtt beteszi a kosarába!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta