LÁJFHEKK

A két legdrágább körömlakk a világon

2011. november 9., szerda 14:14 |

A kozmetikumtörténelem ismétli önmagát: újra tombol az aranyláz!

Micsoda mázli, hogy a nagyon hosszú karvalykarom kezd kimenni a divatból, mert a rövid körmökre sokkal gazdaságosabb kenni a világ legdrágább luxus körömlakkját, melyet a Models Own dobott piacra. Az Aranyláz névre keresztelt körömékesítő a pazarlás csimborasszója: az ára nyolcvanháromezer angol font (valamivel kevesebb, mint harmincmillió forint). Nyilván az üvegcsén lévő kis gyémántocskákért kell ennyit fizetni és nem a benne lévő aranyszínű lakkért, amelynek színe egyáltalán nem szép és közönséges is. A kupakja színarany, és 1118 gyémánt díszíti. Az rejtve maradt, hogy mekkora kiszerelésben lehet kapni ezt a kis csodát, de a Models Own lakkok általában 14 milliliteresek.

nail1

A második körömlakknak már sokkal visszafogottabb és elegánsabb a színe, és fele annyiba kerül, mint az előző luxuscikk. Az I Do fantázianevű lakkba többek között platinaport is elegyítettek, és az első széria üvegcséjét tiszta platinából készítették. Az ára ötvenötezer amerikai dollár, azaz tizenkétmillió forint, és a Johnson Matthey, az Allure magazin, az Essie Cosmetics és a Platinum Guild International (PGI) összefogásában készült.

nail2

Szívesen elkészíteném ennek a két lakknak a tesztjét: vajon gyorsabban száradnak ezért az árért?

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.11.09 15:28:36férfi escort

  Nem állítom, hogy zavarna a körömlakk. De a természetes szépséget és ápoltságot többre értékelem. Kíváncsi lennék, ki vesz meg egy ilyet. Ennyiért...

 • 2011.11.09 16:45:16kovacs.deneske

  Ez az egész – badarság! Én tudom a praktikus hasznosíthatóságát. Minthogy platinából (is) van, protézis készíthető belőle: köröm- vagy ujjpótlás, ujjhosszabbítás rászorulóknak (vajon az OEP támogatná?), illetve az ujjvégek megerősítése, aminek segítségével egy nő akár meg is védheti magát éjjel a sötét sikátorban. Egyszerűen rábök a támadójára, és az tehetetlenül esik össze, mint egy liszteszsák. A platina üvegcse pedig kifejezetten alkalmas önvédelemre. A mikéntjét a képzeletedre bízom. Tudom, hamarosan megjelennek a hirdetések: "Vegyen platina üvegcsét, én megtanítom használni!".
  És tudnék még egy kiváló területet (talán be is adom újításnak): minden valószínűség szerint remekül alkalmazható javítófestéknek is. Majd letesztelem…

 • 2011.11.09 18:29:31suo tempore

  nem értem, most akkor üveg vagy platina?

 • 2011.11.09 19:24:16bolletje

  Emberek, ez egy 2010. decemberi cikk, csak most olvastátok el??

  [link]

 • 2011.11.09 22:03:03Léna Lantán

  A kérdésre válaszolva: Nekem nem tetszik a Dívány Shopaholic blogja.
  Azt gondolod: Vásárolok, tehát vagyok.
  Azt gondolom: Gondolkodom, tehát vagyok.

 • 2011.11.10 10:43:54oldsport

  csak egy apró megjegyzés és üzenet bolletje -nek: ha megnézzük a külföldi site-okon kifejtett olvasói véleményeket, azok nem az újságírót fikázzák, hanem a témához kapcsolódnak. A magyar olvasó azonban azonnal Nobel díjas szinten szétszed egy cikket, számonkéri a kémikus PHD hiányát és kérkedik saját tudós mivoltával. A gondolati akadékoskodás jól jellemzi a magyar intellektus gondolkozását, de csak saját kerékkötőjévé válik, semmi egyéb. azt hiszi hozzá adott értéket produkál, pedig csak passzírozza az áltudást. Kedves honfitársaim. Lazuljunk el és ne az legyen a sikerélményünk, ha a másikat el tudjuk bármiért is marasztalni.

  az persze figyelemre méltó, hogy bolletje így utána néz dolgoknak. figyelni foglak cimbora és majd beszólok, ha lehet. TÉKKER!

 • 2011.11.10 11:26:39mangalor

  Ugyan már, Oldsport, semmivel sem jobbak azok a kommentek. Bolletjének meg igaza van, közel 1 éves cikk, és a T. újságíró azt próbálta beadni, hogy most kerültek piacra ezek a termékek. Ez elég nívótlan azért.
  A magyarok jellemzését meg kérlek tartsd meg magadnak, mert egyáltalán nem menő alázni a saját nemzetedet. Inkább nézz körül pl. youtubon, külföldi újságok kommentjei között. Azt a hajtépést fogod találni, amit itthon. Detto ugyanazt, még durvábbat is.
  Micsoda egy bosszúálló típus vagy, röhej. Gondolom, most jól beijesztetted bolletjét:DDDD

 • 2011.11.10 11:29:59mangalor

  Ja, a lakkok meg nem kellenének, úgyis lepattogzik mind 3 napon belül.

 • 2011.11.10 14:05:55tomsawyer

  Oldspot, az általad emlegetett szájtokon még mindig valami elavult, teljesen idejétmúlt alapon az íráskészség és a tehetség az elsődleges kiválasztási szempont. Na, persze, sok más mellett.
  Addig, amíg valakinek a valakijét juttatják pozícióba, azt pedig szándékosan nem szempontként mérlegelve, megvan-e ez a tulajdonsága (az egyetlen, ami nem tanulható) vagy nincsen, addig az egyszeri olvasó -akit bár annak tekintenek itt erősen - de nem hülye, úgy érzi, valami nem stimmel.
  Személy szerint leszarom bárminek a ph-értékét, a víznek a káliumszintjét és minden hasonló infót. Ez egy szórakoztató magazin. Aki itt a Mindentudás Egyetemét keresi, az fogalomzavarban szenved.Nem feladata a szórakoztató magazinnak a fogyasztóvédelmi száraz infóáradat közzététele.
  Nem ez a feladata.
  Tanulható vagy megoldható minden más is. A helyesírás elégtelenségére ott az olvasószerkesztő pl. Legnagyobbjaink egy része botrányos helyesírással írt. Mégse jut eszébe senkinek kétségbe vonni, és bárhová akár ma is, kommentbe beírni, ha Karinthyt olvas, hogy mi ez?!
  A képszerkesztés is tanulható. stb.
  Azt írod, "jó magyar szokás szerint" az olvasó ezerféleképpen szétszedi a cikket, míg bezzeg Ámerikában, vagy máshol, nem így van.
  Amíg " jó magyar szokás szerint" nem az íráskészség a kreativitás és a tehetség lesz a kiválasztási szempont, (Sőt. Ellenkezőleg. Lehetőleg fojtsuk meg, üldözzük el, lehetetlenítsük el, és tegyük tönkre, aki legalább akar, valamit akar, mert jó magyarok vagyunk, vagy mi. És elavult dolgokat haladó gondolkodású jó magyar nem fog szempontként kezelni.) addig a jó magyar olvasó azt fogja érezni, a maga egyszerű, őszinte, antipatikus módján, hogy valami nem f@sza és ennek próbál is hangot adni, szintén a maga módján, és a maga habitusa szerint.
  A " jó magyar szokásnak" is két oldala van ám, mint a fentiek szerint az látszik.

 • 2011.11.11 12:34:43bolletje

  @oldsport:

  Az a helyzet, hogy erre a cikkre emlékeztem, mert már olvastam akkor, amikor még hír volt.

  Egyébként meg külföldön (bár nem tudom, pontosan melyik külföldre gondolsz, de legyen mondjuk az USA és Nyugat-Európa) azért kevés indexhez hasonló látogatottságú hírportál, blog engedheti meg magának azt, hogy pongyola, helytelenül megfogalmazott cikkeket engedjen ki az oldalára, nem is beszélve a lejárt szavatosságú hírekről, azon egyszerű oknál fogva, mert TISZTELIK az olvasót és nem infantilis, elmaradott hülyegyereknek nézik, akinek a minimális erőbedobás se jár.

  A jól megfogalmazott cikkeket, amelyekből sugárzik az, hogy az illető, aki bepötyögte bizony vette a fáradtságot és utánajárt a dolgoknak (vagyis megdolgozott a pénzéért), nem szedjük szét.

  Egyébként te nem vagy magyar? Mert ha igen, akkor az általad hangoztatott nemzeti jellemzés bizony rád is fonatkozik.

  @mangalor: rettegek :D

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta