KULTÚR

Bulizz az Életért - Bulizz Haitiért!

2010. február 22., hétfő 12:13

bhaitiGondolnád, hogy akár egy jó bulizással is segíthetsz azokon az ezreken, akik a Haiti földrengés következtében elvesztették otthonaikat, családjukat, esetleg súlyos sérülésekkel fekszenek nem túl felszerelt kórházakban? Elég egy sör árát rászánni, és máris tettél valamit értük, ráadásul remek koncertek részese is lehetsz!

cikk-tious-rovid

Bár mostanában már másról szólnak a hírek, Haitin még mindig rengeteg segítő kéz munkálkodik a katasztrófa következményeinek elhárításán és a tragikus sorsú emberek életének megkönnyítésén. A Magyar Baptista Szeretetszolgálat és a Rescue24 Különleges Mentőcsapat az ott élő rászoruló gyermekeknek árvaházat, iskolát valamint kórházat épít. Ez utóbbit magyar orvosok vezetésével és szakmai felügyeletével legalább öt éven keresztül üzemeltetik majd, hosszú távon is segítve ezzel az ott élőket. A Bulizz az Életért! jótékonysági mozgalom első Bulizz Haitiért! rendezvényére február 27-én a Gödörben kerül sor. A nyitóparti fellépői: Eat me!, The Carbonfools, bemutatkozik a Roots and Routes és idelátogat Franciaországból az Anakronik Electro Orchestra. A helyszínen kihelyezett adománygyűjtő dobozokban összegyűlt pénz a missziót és a Rescue24 Különleges Mentőcsapat munkáját támogatja. A felajánlások útja természetesen követhető lesz, folyamatos és részletes beszámolók segítségével. Március hónapban a Merlinben, a Dürer Kertben, az A38-on és a Corvintetőn várható a folytatás, áprilisban pedig, a Föld-napján, a West-Balkánban lesz a megmozdulás.
A soron következő bulik helyszíneit és időpontjait itt a divany.hu-n is megtalálod majd!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta