KULTÚR

Az 5 legrémesebben öregedő férfi színész

2011. április 6., szerda 07:57

Az első rész után itt a fiús is, mert nemcsak a női sztárok nem tudnak szépen, méltósággal megöregedni, de hímnemű kollégáik sem. Bár a ki tudta ügyesebben bénára botoxolni az arcizmait helyett itt inkább a ki tudta formátlanabbra enni-inni a testét verseny zajlik.

A múlt héten a legijesztőbben öregedő női hírességekről szavazhattatok, most a pasikat értékeljétek, a legrondábbat 10 ponttal.

Arnold Schwarzenegger

Régen: Ő volt a nagy Mr. Universe, Conan a barbár, és mindenki, akinek rendesen fölpumpált izmok dukáltak.

Most: Kipukkadt, tónusát vesztett kis politikus.

Hol rontotta el? Elfelejtette azt, amit Stallone nem: inkább kapjanak el a reptéren mindenféle szteroidokkal és teljesítménynövelőkkel, mint hogy az a csávó legyél hatvanéves korodra, aki valamikor a világ legerősebb embere volt, de sajnos azóta teljesen leeresztett, és lógnak a mellei.

Gerard Depardieu

Régen: Sosem volt egy Adonisz, de azért fiatalabb korában nem volt az az alkat, akire gondolkozás nélkül érdemes kiosztani Obelix szerepét, mert nem is kell kitömni a jelmezt, hogy élethű legyen.

Most: Lassan semmi mást nem lenne szabad rá osztani, csak Obelix szerepét.

Hol rontotta el? Elkezdett vendéglátózni, márpedig egy rendes kocsmárosnak muszáj, hogy hordóhasa legyen. PR szempontból elengedhetetlen.

Mickey Rourke

Régen: Ha csak annyit mondunk, hogy Angyalszív és 9 és 1/2 hét, bőven elég. De mondjuk még mellé Coppola Rablóhalát. A nyolcvanas években nagyjából mindenkit megcsinálhatott volna.

Most: Rodrigueznek és a Sin Citynek köszönhetően ugyan megint kapós lett, de az arcát már ez sem fogja rendbe hozni.

Hol rontotta el? A nagy többséggel szemben ő a politoxikomániájára rásegített a boksszal is. Pár törés, komolyabb sérülés, és a mindenezéstől amúgy is megviselt arc olyan szép, idomtalan krumplivá vált, ami minden bunyósnak dicsőségére válna.

Russell Crowe

Régen: Az ég szerelmére, ő volt a Gladiátor, egy bőrvérten is átütött a kockahasa!

Most: Újságírókat, irodában porosodó CIA-ügynököket és korosodó zsarukat játszik. Ezekben közös, hogy nagy has, sok fánk és fertelmes gardrób kell hozzá.

Hol rontotta el? Tulajdonképpen nem is biztos, hogy ő rontotta el, az is lehet, hogy az ügynöke, amikor nem szólt neki, hogy szép dolog a method acting jegyében fölszedni pár (és itt a pár=sok) kilót, de azt utána le is kell adni, mert ha nem, akkor egyszerű elhízásról beszélünk, nem szakmai teljesítményről.

Val Kilmer

Régen: Nagyon régen volt a Top Secret, nem olyan régen Jim Morrison, a Doors filmben (amit a bulvárlapok mostanában olcsó gonoszkodásra használnak, mondván, „Val Kilmer egykor a Doors főszerepét játszotta, ma alig fér át rajtuk”), mindkettőben szerették a csajok.

Most: Egy-két érdektelen filmtől eltekintve ő lett K.I.T.T. angol hangja az új Knight Rider sorozatban.

Hol rontotta el? Sokak szerint ott, hogy főszerepet vállalt a gyalázatos Schumacher-féle Batman mindörökkében, mások szerint a Dr. Moreau szigete tette be neki a kaput... ja, hogy nem szakmailag, hanem emberileg? Kilmer mindenképpen esélyes a legrövidebb idő alatt széteső sztárok versenyében valami dobogós helyre. 2009-ben kezdett el komolyabban testzsírszázalékot növelni, mostanra sikeresen eljutott arra a szintre, hogy eljátszhatná az öreg Marlon Brandót valami életrajzi filmben. Esetleg egy jó Dr. Moreau folytatás, vagy remake is jöhetne, ha nem bukott volna akkorát az eredeti.KOMMENTEK

 • 2011.04.06 11:05:23anyahajókabinajtóhajtogató

  Shinigami Daiko!

  Igen, lehet, hogy igazad van! Mondjuk Eastwoodot rendezőként is értettem, úgy nehéz felnőni hozzá.

 • 2011.04.06 11:10:32free_gaza

  ja és ha ekkora arcod van kedves "sy" akkor talán elég bátor vagy ahhoz, hogy a valódi neveddel vállald ezt a cikknek nevezett okádékot.

 • 2011.04.06 11:12:37Frengi

  Mindig elszomorít amikor azt látom, hogy az idő micsoda pusztítást képes véghez vinni, de nem csak a hírességeknél, elég elővenni a nagymama fénykép albumát.

  Ez ellen nem tehetünk semmit.

  Tony Curtist a végén már allig lehetett megismerni, tehát a helyzet a fenntieknél is csak rosszabbodni fog.

  Nekünk egyszerű halandóknak megnyugtató, hogy nem csak rajtunk fog az idő. Csupán ezért szoktam megnézni az ilyen cikkeket.

 • 2011.04.06 11:12:40lorenzo von matterhorn

  én csak a poszt írójának(lenyúlójának/másolójának ,ha így volt) a képére lennék kíváncsi mondjuk 10-15 évvel ezelőtt ill. napjainkban.oszt ha nem változott sokat,akkor tőlem fikázhat bárkit...

 • 2011.04.06 11:18:57Megköszönöd az italt,hazamész, kivered

  A posztiro fikamatyi biztos egy men's health cimlap Einstein aggyal. Es persze nem oregszik.

 • 2011.04.06 11:19:42repecs

  AzHofi Ezer évesen már én is. Zörögni fognak a csontjaim már ha megzörgeti valaki.

 • 2011.04.06 11:25:15kamuszutra

  ekkora baromságokat leírni...

  te, cikkíró, szerintem dobd ki gondolkodásod korlátait, mert így egyre nagyobb baromságokat fogsz írni. továbbá menj be egy öregek otthonába, vagy egy elfekvőbe, és nézd meg, hogyan "esik szét" minden idősödő ember.

  a média megpróbálja azt erősíteni, hogy a külső a lényeg.

 • 2011.04.06 11:27:17Pumakölyök

  Spanyolviasz: a színészek is öregednek. De miért ők lennének az "5 legrémesebben öregedő"?! Eleve hülye aki ilyet le mer írni.
  ...
  Inkább nem magyarázom el mit jelentenek a szavaid, ha már nem érted.
  ...
  Aki ezért a cikkért egy fillért is hajlandó volt fizetni, testi fenyítésben részesíteném. Barmok.

 • 2011.04.06 11:29:09Spanish VVax

  Szánalmas ez a cikk. Te is "sy" egy cosmopolitenen felnött gyökér lehetsz, akinek a változás "rémes". Pedig jobb ha megbékélsz, az évek téged is könyörtelenül fel fognak falni.

 • 2011.04.06 11:46:28lorenzo von matterhorn

  de lehet hogy nem is kell(ene) ekézni a "szerzőt",az is lehet hogy szó szerint lopta/fordította az anyagot,ergo nem ő a hüle :-)

 • 2011.04.06 11:51:0468nyara

  lorenzo: node nem egy robot, elolvas egy cikket, lefordítja, de nem gondolja végig, hogy ez egy hülyeség? Hát akkor már csak ezért is lehet ekézni. :-)

 • 2011.04.06 11:55:31kamuszutra

  ha fordította, akkor miért nincs megjelölve az eredeti forrás, és a szerző miért nem fordítóként van feltüntetve?

 • 2011.04.06 11:59:37AzHofi

  sy szimpatikus fiatalember, mintamagyar. Talán ezért is lécel mindenki innen, akinek cseppnyi esze is van.

 • 2011.04.06 12:00:56lorenzo von matterhorn

  68nyara:tőlem lehet,sőt az egész dívány bagázst szinte,mert majd' minden cikk stb nyúlás innen onnan....

 • 2011.04.06 12:04:07BelaVak

  Bezzed a Buci! Az tuggya, hoty kell lyo szinesznek lenni, meg elni is, nem uty, minta puhapocsu Svarcenegger!

 • 2011.04.06 12:11:18Bambulka

  Charlie Sheen for President !

 • 2011.04.06 12:21:33Attilajukkaja

  sy

  Ezt a posztodat utolag jobb, ha letagadod :o)

 • 2011.04.06 12:22:33ledo76

  Rourke és Kilmer gáz, mert előbbi szándékosan hazavágta magát, utóbbi figyelhetne kicsit jobban magára, de a többivel semmi gond nincs. Amit meg Swarciról írt a posztoló tényleg megkérdőjelezi az agyi képességeit.

 • 2011.04.06 12:29:47saihulud

  Russel Crowe-nak a gladiátorban egyáltalán nem volt kockahasa, sőt sosem volt szálkás.

 • 2011.04.06 12:42:08Buci-Bigyo

  Schwarzi nagyon is rendben van,csak a hajfestéke nem túl jó minőségű.:D Depardieu mindig is küzdött a kilókkal, ő eleve mackós alkat.Crowe nagyon igénytelen,pedig nem is öreg egyáltalán,jóval fiatalabb a többieknél,mégis szétesőben-szétfolyóban van.:( Kilmer és Rourke is szörnyű.:( Egy férfinak elég sokat kell azért (t)enni,hogy így elhízzon, nekik nincs annyira raktározásra kódolva a szervezetük mint a nőknek,nem zavarnak be a hormonok, nincs terhesség stb.

 • 2011.04.06 12:50:18Mitya Ivanov

  Russel Crowe nem volt sosem az a szálkás típus. Neki kötöttek az izmai. Valahol sejthető volt, hogy ha leáll a mozgással, akkor meghízik. neki inkább a tokája a feltűnő, mint a súlya. Depardieut pedig így szoktuk meg.
  Val Kilmer viszont brutálisan igénytelenül néz ki.
  Schwarzenegger pedig inkább nézzen így ki öregen, mint Stallone, akin látszik, hogy tele van botoxxal, és még ki tudja mivel.

 • 2011.04.06 12:51:37Dr. Schwanzkopf Rudolf

  Mikit kivéve mindannyian teljesen normális, hétköznapi emberek.

 • 2011.04.06 12:54:54Mitya Ivanov

  Ja a miki rourke.
  ő egy más tészta.

 • 2011.04.06 13:02:43Démétér

  1. Nem értem, Velvet már van - minek ide is ugyanolyan cikkeket írni?

  2. Ki más játszana ÖREG, vagy öregedő embereket, mint azok a színészek, akik (végre, valahára) megengedik maguknak, hogy megöregedjenek, és akár úgy, mint egy átlagember? Vagy csak örökkéfiatal szuperemberekről szólhatnak történetek? Az örökkéfiatal szuperembereknek jó esetben van anyja, apja, sőt, dédapja, utálatos, öreg szomszédja, tudomisén. De ha minden színész - és ez most ijesztően így néz ki - tökéletes és fiatal formáját akarja konzerválni, akkor ki lesz a Keresztapa? Ki lesz Miss Daisy? És így tovább.

  3. A kövérség nem egészséges, valamint nem trendi, szörnyedelem dolog, tényleg, hogy vannak emberek, akiknek momentán pont ez előbbiek nem annyira fontosak. És még meg is engedhetik maguknak.

 • 2011.04.06 13:13:53hányazóravekkerúr

  Szerintem Mickey Rourke bebizonyította , hogy akár szépen és fiatalon , akár csúnyán és idősödve , de SZÍNÉSZ ... Amit megformál az hiteles .
  Svarci egy akcióhős volt , és ebben maradandót nyújtott , nem is kellett ennél többet várni tőle ...
  Val Kilmer 12 egy tucat ...
  Depardieu pedig zseni , ez nem lehet vita tárgya . Egy európai zseni ....
  Russel Crowe-nak volt még egy nagyszerű filmje : az L.A. Confidental , szerintem ebben is negyszerű volt ....
  Egyébként meg remélem a cikk szerzője is ugyanannyit kap az írásáért , mint mi kommentezők ...

 • 2011.04.06 13:24:31derh

  Különböző amorf sztereotípia írható a média, a "trendi" újságírás számlájára. Nem hiszem, hogy a fent említett uraknak ebben a korban másként kellene kinézni...illetve kortól függetlenül. Miért kellene Russel Crowe-nak azonosulnia egy régi szerepével kapcsolatos nimbusszal??? Ő most így érzi jól magát vszínű.
  Blog értékelés: ZÉRÓ

 • 2011.04.06 13:28:21Elkon

  "Hol rontotta el? Elfelejtette azt, amit Stallone nem: inkább kapjanak el a reptéren mindenféle szteroidokkal és teljesítménynövelőkkel, mint hogy az a csávó legyél hatvanéves korodra, aki valamikor a világ legerősebb embere volt, de sajnos azóta teljesen leeresztett, és lógnak a mellei."

  Ezt csakis viccként tudom értelmezni. Máshogy nem merem.

 • 2011.04.06 13:29:32redwolf

  A múltkor volt egy írás Mark Walhbergről, mennyire elhízott, fotóval, cikizéssel. Aztán az Oscaron kiderült, egy film kedvéért szedett fel pár kilót.
  Nem kellene minden bulvárnak bedőlni, mert azok abból élnek, ami szenny, ronda, hazugság. Ez az írás övön aluli, de hátulról.
  Mindenki megöregszik, ki csúnyúl, ki szépül. Egy színésznél ez megélhetés, az az ő baja, nem kell még bel is rúgni.

 • 2011.04.06 13:35:13Beru

  Szegény Mark Hamill érdemtelenül maradt ki.

 • 2011.04.06 13:41:06neszenekedfogmegjól

  Kedves cikk író!

  Olyan színészeket fikázól akik már letettek az asztalra nem keveset(ki többet, ki sokkal többet).
  Ők valószínűleg azok a kevés réteg közé tartoznak, akik elfogadják a korosodással járó elváltozásokat a testükön és így érzik jól magukat. Valószínűleg többségük mellett van is valaki aki így szereti őket + tök minde1, hogy néznek ki. De ha gondolod 20 év múlva csinálhatsz olyan a cikket is: Hogy a balfasz trendi cikkírók akkor és most! Természetesen fényképpel és cikkek témájával mellékelve....!

  ui.: no comment, remélem várható még tőled sok ilyen fantasztikus cikk...

 • 2011.04.06 13:58:05Attilajukkaja

  Most lehet, hogy megkoveztek, de nekem Mickey Rourke pontosan ezzel az abrazattal a leghitelesebb. O mindig is ezt a fazont hozta es soha nem tagadta meg onmagat. Most allitolag meg nehany fogat is kihuzatna azert, hogy egy foghijjas bunyos szerepet alakithassa.
  Ez a fazon nem viccel :o)
  Hogy szet van csuszva? Elhiszem. De szamomra tovabbra is nagyon szerertheto, mert komolyan veszi, amit csinal. Es irtozatosan jo benne!

  Es mellekesen,...nem bantott vagy utott el senkit, nem okozott tomegbalesetet, nem verte el a nojet, stb. Vagy rosszul tudom?

 • 2011.04.06 14:04:30miss berger

  direkt megneztem, Schwatzi 47-ben szuletett!!! ketszer annyi idos, mint en, de ha elhivna vacsorazni, gondolkodas nelkul mondanek igent:) ugyhogy hagyjatok ot beken, mert atkuldom a T2-est latogatoba!:)
  Sztem Obelix kb mindig is igy nezett ki; a Radiatornak sosem volt kockahasa, inkabb olyan tenyeres-talpas parasztlegeny formaja; Val ugy fest, mint egy kozepkoru osztrak turista - tulajdonkeppen sztem ezek nem gazosak, hagyjuk mar oket ugy megoregedni, ahogy akarnak. Sztem jobban csinaljak, mint Mickey. O tenyleg gaz.

 • 2011.04.06 14:05:41PeDro

  Russel Crowe? The Insider vagy A Beautiful Mind.
  Amugy nem egeszen ertem ezt a cikket. ok nem oregedhetnek meg, vagy mi? es mondjuk Val Kilmeren kivul nem is igazan hiztak el. pl. Depardieu sosem volt egy nadszal vekony alkat, Crowe pedig valoszinuleg ket szerep kozott eppen "atalakul".

 • 2011.04.06 14:18:58Attilajukkaja

  PeDro

  "The Insider vagy A Beautiful Mind."
  Mennyire jok voltak ezek a filmek es mennyire jo volt benne Russel C.!!!!
  Az a baj, hogy ezek nem tomegfilmek, ezert sokan nem is tudjak, hogy leteznek. Pedig en az MTV1-en lattam a masodikat annak idejen :o)
  A bulvar pedig nyilvan nem ezeket a filmjeit kapja fel.

 • 2011.04.06 14:19:30Csodálatos Világ

  hányazóravekkerúr
  Tökéletesen egyetértek Veled.

  Russel Crowe még jó volt a Kapitány és katonában is.

 • 2011.04.06 14:26:32Attilajukkaja

  hányazóravekkerúr

  "Val Kilmer 12 egy tucat ..."
  Sajnalom, hogy igy latod,...de elfogadom a velemenyedet.
  Az enyem azonban mas :o)

  ...Pardon! Lehet,hogy nem mas. Nemzetkozi vonalon nalam is csak az elso tizenkettobe fer csak bele. De ha veletlenul a 13.-ik helyre csuszna, az sem lenne nagy baj :o)

 • 2011.04.06 15:13:43solangie

  Sy a voxos kritikus Susánszky Iván?

 • 2011.04.06 16:46:58Intizar

  Dépardieu nem volt Adonisz? Akkor nyilván a nyálasképű Di Capriók, Brad Pittek, Justin Bieberek számítanak Adonisznak! (Caprio és Pitt persze annakidején.) A rossebbnek kellenek az ilyen bébi-bubik. Dépardieu határtalanul szexis volt a maga idejében, és még most, dagadtan sem veszítette el a vonzerejét.
  Hja, és még valamiben különbözik a többi elformátlanodott géniusztól: ő nem szórakoztatóipari termék, hanem színész.

 • 2011.04.06 16:49:54Intizar

  Ja, van valaki, aki egyre szexisebb, ahogy vénül: Sean Connery.
  És el kell ismernem, hogy azért Dépardieu is benne volt sok szemétrevaló "alkotásban".

 • 2011.04.06 17:04:51Theodoro

  Val Kilmer azert ezek a kepen szerintem mar nem ehes, nagggyon jollakott ovis feje van :)

 • 2011.04.06 18:07:32selyemhegedu

  Oooo, ez a poszt most tenyleg arrol szol hogy ciki megoregedni? Te jo eg, hany eves a kedves posztolo, 23?

 • 2011.04.06 18:11:00Boccsantás

  Egyetértek az előttem szólókkal.

 • 2011.04.06 18:11:47Attilajukkaja

  sy

  Most ezt megis miert tetted?
  Gondolom egy okos bulvaros huzas volt toled: minel tobb hozzaszolas, annal jobb.
  Tenyleg szukseg van ilyesmire? Nem lehet ezt tisztessegesebben megoldani?
  Csak kerdezem!

 • 2011.04.06 20:12:03Darw

  Bud Spencer?

 • 2011.04.07 13:29:01Maminti2

  Ez a "cikk" még ide is méltatlan...

 • 2011.04.07 13:38:04rajen

  "Kipukkadt, tónusát vesztett kis politikus."

  Szeretnél te ilyen lenni valaha is...

 • 2011.04.09 05:25:46OrgiAnna

  mitől dagadnak ezek így?
  mert nem a sonkától meg a sajttól az biztos.
  mit szednek ezek?

 • 2011.04.09 05:29:40OrgiAnna

  ehhez a kurva nagyházhoz kurva nagy hűtő is jár biztos:

  [link]

  Val bácsi meg nem bírta a kísértést.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta