KULTÚR RÖVIDHÍR

Kirakat szépségversennyel javítanák a városképet

2010. április 29., csütörtök 14:44

Gyenge kezdés és hosszú hallgatás után mégis beérett a Köz-Tér Projekt Rákoczi út, Kossuth Lajos utca szakaszig meghirdetett belvárosi kirakat szépségversenye. A kezdeményezésről korábban beszámoltunk a Díványon. Bár a zsűri már április 16-án bejárta a terepet, csak néhány napja lehet szavazni a portálon a versenyben részt vevő kirakatokra.

cikk-tious-rovid

Szomorú tény, hogy a 160 lehetséges jelölt kirakatból mindössze 28 érte el az értékelhető szintet, maguk a szervezők is úgy nyilatkoztak, hogy a résztvevők lelkesedése erősen alulmúlta a várakozásaikat. Mostantól 27 kirakat csak a szavazók jóindulatára számíthat, mi pedig arra, hogy - bár már lemondtunk a nagyszerű terv sikeréről - hamarosan a győztes alkotásokat is megismerhetjük. A zsűri tehát minden indíthatót elindított a meghirdetett szépségversenyen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta