KULTÚR RÖVIDHÍR

Kendo és masszázs show a piacon

2010. július 8., csütörtök 15:37

Többek közt japán tánc, kendo és japán kard bemutató, nyári kimonó divatbemutató és masszázs show is lesz szombatig a Vásárcsarnokban.

cikk-tious-rovid

Csütörtöktől szombatig a japán kultúrával ismerkedhetünk a Fővám téri Vásárcsarnokban. Minden nap origami hajtogatás, Mátrai Zsolt (mátrai wood) saját készítésű logikai fejtörői és japános fajátékai, pénteken többek közt japán tánc, kendo és japán kard bemutató, vasárnap nyári kimonó divatbemutató és masszázs bemutató várja a látogatókat. A program megkoronázásaként péntek este after party a Sziget Klubban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta