KULTÚR RÖVIDHÍR

A világ 10 legjobb rendezvénye között van a Cinetrip

2010. március 29., hétfő 14:58

A legjobb rendezvények egyikeként említette a Cinetrip Sparty-t az egyik legnagyobb német televízió, a ZDF.

A Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviseletének meghívására forgatott Budapesten a ZDF, amelyik a várost mint kiváló turisztikai úti célt ajánlja egy-egy hétvégi kirándulásra. A szerkesztőknek és a forgatócsoportnak annyira megtetszett a tanulmányút egyik programja, hogy az ott bemutatott Cinetrip Sparty, hogy rögtön a világ 10 legjobb rendezvények egyikeként említették az adásban.

A műsorban különböző nemzetiségű vendégek mondták el a véleményüket, volt köztük kanadai és ausztrál turista is, akik elégedettek voltak. A Rudas fürdő buliján egyébként jellemzően a francia és német partizók vannak többségben. A hírlevél nem említi a világ további kilenc legjobb rendezvényét.

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta