KULTÚR RÖVIDHÍR

A NEO letölthető albuma aranylemez lett

2010. július 16., péntek 14:26

Egyre inkább az internetről töltjük le a különféle tartalmakat, köztük a zenét is. Számunkra szimpatikus ez a jelenség - mondta Milkovics Mátyás a NEO frontembere.

Június végén a NEO ingyen letölthetővé tette a legfrissebb szerzeményeit tartalmazó anyagát a djuice oldalán. A hat új dalból álló lemez, a Six Pixels kézzel fogható formában nem jelent meg, az oldalról viszont annyian töltötték le, hogy elérte az aranylemezes határt.

Milkovics Mátyás a NEO alapítója  szerint az utóbbi években nagyon sokat változott a zene közönségéhez való eljutási metódusa: „Egyre inkább az internetről töltjük le a különféle tartalmakat, köztük a zenét is. Számunkra szimpatikus ez a jelenség. Azért, hogy a letöltők ne kövessenek el illegális cselekedetet azzal, hogy fájlcserélőkről töltik le a zenénket, mi ingyen és teljesen jogtisztán mindenkinek a rendelkezésére bocsátottuk."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta