Haláli arcok a Krimifalók Napján

Február 26-án Krimifalók Napja lesz a Krimiestek.hu szervezésében a Vörösmarty téri Gerbeaud Házban. Az ingyenes rendezvény célja a társadalmi együttlét, az érett diskurzus és a krimi-kultúra megteremtése.

Kriminál-pszichológiai tesztek, Haláli tárgyak kiállítása, golyóálló mellény-és rohamsisakpróbák színesítik a programot, a rendezvény ideje alatt, 15:00-21:00 között. Több ezer krimi rajongó látogatót, vagy a kriminológia iránt érdeklődőt várnak. Érdekes előadások a szakma legnagyobbjaitól, kriminálpszichológusoktól, túsztárgyalótól, terrorelhárítóktól, nyomozóktól, és más szakértőktől. Számtalan interaktív és szórakoztató krimis program lesz, nem csak krimirajongóknak. Páratlanul izgalmas szakmai beszélgetésekre kerül sor neves írók (Leslie L. Lawrence, Nemere István, Lakatos Levente, Kellei György) kriminológia szaktekintélyek, pszichológusok részvételével. A moderátor Garamvölgyi László lesz.

„Hasonlítani sajnos nem tudjuk semmihez, csak egyfajta házi Poirot, vagy Sherlock Holmes kalandhoz, amiben te és a barátaid egy általunk biztosított sztori alapján összejöttök és játsszátok a szerepeteket – olvasható a szervezők, a Krimiestek.hu oldalán, ahol egy igazi nyomozás részese lehetsz. A játék során történik egy gyilkosság. A tettes köztetek van. Nincs más hátra, mint a nyomozás. Mindeközben egyre több titok jut majd a tudomásotokra, amik a későbbiekben fontosak lesznek. Ezeket és az összes nyomot, bizonyítékot felhasználva érhettek el a megoldáshoz, amely egyszerű lesz, mint egy pofon és nyilvánvaló, mint egy... egyszerű pofon.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek