KULTÚR RÖVIDHÍR

Haláli arcok a Krimifalók Napján

2011. február 23., szerda 11:01

Február 26-án Krimifalók Napja lesz a Krimiestek.hu szervezésében a Vörösmarty téri Gerbeaud Házban. Az ingyenes rendezvény célja a társadalmi együttlét, az érett diskurzus és a krimi-kultúra megteremtése.

Kriminál-pszichológiai tesztek, Haláli tárgyak kiállítása, golyóálló mellény-és rohamsisakpróbák színesítik a programot, a rendezvény ideje alatt, 15:00-21:00 között. Több ezer krimi rajongó látogatót, vagy a kriminológia iránt érdeklődőt várnak. Érdekes előadások a szakma legnagyobbjaitól, kriminálpszichológusoktól, túsztárgyalótól, terrorelhárítóktól, nyomozóktól, és más szakértőktől. Számtalan interaktív és szórakoztató krimis program lesz, nem csak krimirajongóknak. Páratlanul izgalmas szakmai beszélgetésekre kerül sor neves írók (Leslie L. Lawrence, Nemere István, Lakatos Levente, Kellei György) kriminológia szaktekintélyek, pszichológusok részvételével. A moderátor Garamvölgyi László lesz.

„Hasonlítani sajnos nem tudjuk semmihez, csak egyfajta házi Poirot, vagy Sherlock Holmes kalandhoz, amiben te és a barátaid egy általunk biztosított sztori alapján összejöttök és játsszátok a szerepeteket – olvasható a szervezők, a Krimiestek.hu oldalán, ahol egy igazi nyomozás részese lehetsz. A játék során történik egy gyilkosság. A tettes köztetek van. Nincs más hátra, mint a nyomozás. Mindeközben egyre több titok jut majd a tudomásotokra, amik a későbbiekben fontosak lesznek. Ezeket és az összes nyomot, bizonyítékot felhasználva érhettek el a megoldáshoz, amely egyszerű lesz, mint egy pofon és nyilvánvaló, mint egy... egyszerű pofon.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta