KULTÚR RÖVIDHÍR

A modern Bond-lány tévésorozatot kapott

2011. január 24., hétfő 14:01

A szexi orosz ex-kémnő egy késő esti műsort vezet egy orosz kereskedelmi csatornán „A világ rejtélyei Anna Chapmannel” címmel - írja a Reuters. Az első egyórás adásban a vörös és fekete bársonyba öltözött újdonsült műsorvezető egy dagesztáni csecsemőről szóló riportot vezetett fel, akinek a testén állítólag pár naponként a Koránból származó idézetek tűntek fel. Dagesztán Oroszország része, de iszlám többségű. Chapman ügynököt ugyan a tudósítás végett nem küldték el a távoli kormányzóságba, de egy moszkvai mecsetet felkeresett, és az interjú alatt kikandikáltak elhíresült vörös tincsei az erre az alkalomra felvett muszlim fejkendő alól.

A huszonnyolc éves hölgy egyébként gyorsan bedolgozta magát a médiába: fél évvel ezelőtt még mit sem tudtunk róla, majd június 27-i híres lebukását követően még el sem engedte az FBI, de a világsajtó már úgy cikkezett róla, mint valami „modern Bond-lányról”. Októberben egy férfimagazin címlapján tűnt fel, valamint egy okostelefonos applikációhoz adta a nevét („Póker Anna Chapmannel”). Egy hónapra rá pedig Medvegyev orosz elnök jelenlétében a moszkvai tudományos ipari park sajtóeseményén volt vendég egy csomó helyi híresség között. Mindeközben egy, a légügyi iparban érdekelt moszkvai bank tanácsadója is lett. A szintén New Yorkban vele együtt lefülelt kémtársai körül viszont annál kevesebb a felhajtás, de ha a mendemondák igazak, akkor nem lesz sanyarú sorsuk nekik sem: állami cégeknél kapnak zsíros állásokat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta