KULTÚR RÖVIDHÍR

Indul a Bud Spencer és Terence Hill rajongói fesztivál

2010. július 30., péntek 16:05

A hétvégén Gárdonyban gyűlnek össze a vicces bunyósok rajongói. Lesz filmvetítés, sör-virsli verseny, babfőzés és reggeli torna Terence Hill módra.

A IV. Országos Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál szombaton és vasárnap egész napos programokkal várja az olasz színészek és filmjeik rajongóit. A program gerincét természetesen a filmvetítések és az azokon alapuló kvízjátékok adják, de az elsődleges cél az, hogy közösen fejezzék ki hódolatukat az életmű iránt. Ennek szerves része az étkezés, lesz sör-virsli verseny, közös hagymásbab főzés, vaj-kaviár-pezsgő (főhajtás az Én a vízilovakkal vagyok előtt). Az óriási serpenyő mellett aktivizálhatjuk is magunkat, lesz páncélautó-töltés (mi harcolni, Anulu!), talicskatolás (na, mi lesz Leonard?), kincs összeszedése a katonai erődítmény alatt és szkander. Vasárnap banánemelő versennyel indul a nap, ezt követően verseny formájában fogyasztják el a déli gyümölcsöt, majd narancsfacsaró és mellékszereplő verseny következik. A program még rengeteg mókát ajánl, a részleteket itt találod.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta