INTIM

Az intim utazás

2009. június 6., szombat 10:12

utazas-intimitasNéha sikerül csak megvalósítani, pedig mindig így kellene utazni. Hogy nincs idő, mármint kikapcsolom az időfaktort. Az autóban annyit ülök, amennyi épp ahhoz kell, hogy lejussak, sehol nem sietek, nem előzök, megállok, ahol csak jólesik.

Nem sietek, utazom. És ez nagy különbség. Ilyenkor elkapok valamit.  

Van a pillanatoknak egyfajta élessége, nem tompítja a valahol máshol lenni akarás. Mint a gimiben a Balaton körül, csak akkor csaj nélkül, munka nélkül, kötelezettségek nélkül.

Mi változott? Csak a fejem, belül, bár az biztosan nem előnyére.

Néha sikerül ezt a fejet otthon hagynom. Nélküle egész jól megy az élet, olyan dolgokat tudok megint élvezni, amelyekről azt hittem, hogy elfelejtettem. Ücsörgés egy elhagyott öbölben, délután vagy este, sokszor órákig egy szó nélkül. A csajom és én is csak meredünk a hullámokba.

Van, hogy kint is alszunk a sziklapadokon, tengert szívva-hallgatva, áldozva a szerelem oltárán. Direkt ilyen alkalmakra figyelget egy ágyszivacs a csomagtartóba hajtogatva…

utazas-intimitas-2

Vagy egy séta, kirándulás – szigorúan nem szervezett túra. Saját tempóban, megállva bárhol, fényképezve gépre, idegpályákra, néha kimelegedve-fújtatva, máskor csigalassúsággal. Intim, mert jó egymás ritmusában megtalálni a sajátunkat. Meg mert nincs hová sietni, nincs idő, csak ő meg én.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta