INTIM

Mester az intimitásról - A kiszámíthatatlanság

2009. május 4., hétfő 05:58

mester-az-intimitasrol_szol
 

„Az intimitás halála a biztonság. Ami él, az kiszámíthatatlan, ettől ég a pillanat tüze.”


Egyetlen kapcsolat sem biztos – szépségét és energiáit az élet kiszámíthatatlansága adja. Soha nem tudhatod, hogy társad este is melletted lesz-e. A társadalom a biztosban hisz, ezért megteremtette a házasság intézményét. De nézz csak körül az utcán! Biztosan felismered a házasok arcát. Olyanok, mint az angolok…

Hallgasd meg a férjek és feleségek beszélgetéseit: arról panaszkodnak, hogy az egész házasságuk unalmassá vált. Ha biztonságot akarsz, unalmas lesz az életed, bár kiszámítható. A bizonytalanságban ott a félelem, mi lesz ha elveszíted a társad. Szeresd hát most, ki tudja, lesz-e még rá alkalom. És a bizonytalanság lassan felfedi igazi arcát. A bizonytalanság az élet, te pedig benne a kalandor. Ahogy elengeded a biztonság érzését, úgy erősödik benned az élet energiája.

cikk-tipus-altalanos

« előző rész || következő rész »

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta