A nagy kebleket éjjelente támogatni kell

A hatalmas mellek éjszaka is viselkednek: oldalfekvésnél egymásra passzírozódnak, így a dekoltázs idő előtt ráncosodni kezd. Az alvást támogató Kush Tube viszont megoldást nyújt erre a problémára. A két mell közé helyezhető kütyü kiválóan helyettesíti a párnát.

Bár az erősebbik nem számára a nagy mell komoly vizuális ingerként hat, a hordozóik életét gyakran megnehezíti. Elég csak arra gondolni, milyen kényelmetlen hatalmas keblekkel megáldva aludni. Egyszerűen útban vannak: ha oldalra vagy hasra fekszünk. Még szerencse, hogy a kreatív ötletelőkre ebben a kérdésben is lehetett számítani. Egy őrületes kütyüvel váltották meg a világot, amit Kush Tube-ra kereszteltek.

Sokan a kispárnát használják melltámaszként, de erre már nincs szükség, megérkezett a mellek közé helyezhető Kush Tube, ami kimondottan az oldalfekvést hivatott megkönnyíteni. Az eszköznek köszönhetően a mellek nem lógnak, nem szorulnak egymáshoz, alvás közben pedig olyan pózban maradnak, amilyenben alakjuk gyakorlatilag nem változik. A dekoltázs így idő előtt nem ráncosodik. Arról nincs információnk, hogy a gyengébbik nem ezzel a célszerszámmal milyen látványt nyújt, és egyáltalán, hogyan reagálnak a férfiak, ha egy Kush Tube-ba ütközik a kezük.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek