INTIM RÖVIDHÍR

Vízálló szex-eszközt Valentin napra!

2010. február 11., csütörtök 10:11

Valentin nap környékén nem csak képeslapból, piros szíves macikból fogy rengeteg,de jónéhány szexuális segédeszközből is. Itt lenne példának okáért egy csinos rózsaszín darab.


vibratorAz online szexshop-ok állítása szerint ebben az időszakban két hét alatt annyi vibrátort adnak el, mint amennyit az év többi részében összesen. Az Amazonon 20 dollárért már egész vibrátor csomag is kapható, benne háromféle segédeszköz, köztük egy vízálló, és kétféle illatosított síkosító egy helyes kis szatén táskában.
Egy magára valamit is adó hősszerelmes férfiú nem akármilyen mezei vibrátorral lepi meg élete szerelmét ezen a napon, hanem kifejezetten Valentin napi segédeszközt vásárol: rózsaszín vibrátor piros szívecskékkel, vérvörös vibrátor rózsákkal díszítve, rózsacsokor közepébe rejtett diszkréten világító vibrátor.
Kérdés: ugyan miért gondolják a férfiak, hogy a vibrátor romantikus ajándék?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta