INTIM RÖVIDHÍR

Szexegyetem a neten

2010. április 6., kedd 08:46

A jól ismert óvszergyártó lépést tart a korral, és ma már valamennyi közösségi oldalon képviselteti magát. A Facebookon, az Iwiw-en vagy éppen a my VIP-n bárki felvételt kérhet a Durex Szexegyetemre, ahol korhatáros sztorik, hírek, viccek, videók és ajándékok várják a klikkelőket.

cikk-tious-rovid

A rajongók természetesen maguk is tartalomgyártókká léphetnek elő: aki egy jó hírre, képre, információra bukkan szex témában - és persze elég bevállalós -, az megoszthatja a többiekkel. A szexegyetem hallgatói még csak alig pár százan vannak, de talán bővül majd a kör - és persze reméljük, hogy a lényeg sem vész el: a biztonságos szex reklámja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.04.12 03:53:50kovács bori

    Squirt = spricc = pisi? vagy tényleg még mindig nem mered teljesen elengedni magad szex közben?
    http://cigiesszex.blog.hu/2010/4

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta