INTIM RÖVIDHÍR

Gyógyító tojások

2010. április 13., kedd 09:43

Előfordul, hogy a kellemest igenis össze lehet kötni a hasznossal. Az ásványokból készített szexuális kiegészítők hatása ugyanis nem csak élvezetes, de akár gyógyító is lehet.

Az alternatív gyógyászat hívei szerint minden élő és élettelen dolog különleges energiákkal rendelkezik, és ezek segítségével az emberi test egyensúlyi állapota újra helyreállítható. Ilyen gyógyító erőt tulajdonítanak például az olyan drágaköveknek, mint a rózsakvarc, a jáde vagy az obszidián, amelyek különleges rezgéseikkel jótékonyan hatnak a testre - és a szexualitásra.
loveeggEzekből az ásványokból készülnek a hüvelytojások, amelyek nemcsak az energiablokkok feloldását segítik elő, de a hüvelyizomzat erősítésére is kiválóak. A tojásokat eltérő méretben árulják, nem véletlenül. Kezdők számára a nagyobb méretűeket ajánlják, míg idővel, az izomzat erősödésével a hüvely fala már az egészen kis tojásokat is képes megtartani - különleges izgalmat okoz, ha egyszerre két-három tojás kerül a hüvelybe.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta