Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

INTIM RÖVIDHÍR

HIV-fertőzöttek is szexelhetnek gumi nélkül

2011. július 5., kedd 19:49

Biztató jövőkép: a HIV-kutatás mérföldkőhöz érkezett, a legújabb antiretrovirális szerek a vírusszám csökkentésével megakadályozzák a vírus terjedését.

A monogám párkapcsolatok többségében eljön az a pont, amikor a párok tudatosan elhagyják az óvszert, egy HIV+ ember életében eddig ennek lehetősége szinte egyenlő volt a nullával. Egy újabb kutatásnak köszönhetően a vírus számának visszaszorítása majdnem száz százalékos, a jövőben nem kell majd aggódni a védekezés miatt – olvasható a guardian oldalán.

Egy kezelésnek köszönhetően a vírusszám szinte lenullázható ott, ahol a fertőzöttek azonnal elkezdték szedni a gyógyszert, a vírus átadásának esélye 96 százalékkal csökkent, vagyis a gyógyszeres kezeléssel az egészséges partner megfertőzésének veszélye minimalizálódik. Ennek köszönhetően pedig a jövőben akár az óvszer is elhagyható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta