Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

INTIM RÖVIDHÍR

Önkielégítéshez is klassz a vibráló kötöttkesztyű

2011. július 1., péntek 20:27

Bár ránézésre egyáltalán nem indítja be a fantáziát, a szürke kötött kesztyű meghaladja eredeti funkcióját, érzéki rezgései elementáris izgalmat ígérnek.

A vibráló segédeszközök között akadtunk rá arra az ártatlan külsejű kötött kesztyűre, amit pajzán gondolatok ihlettek: a kesztyűbe applikált rezgő egységnek köszönhetően a kesztyű masszázs közben vibrál, a gyengéd, csiklandós rezgésektől kezdve az intenzív lökésekig, ki hogy szereti. Lényeg, hogy segítségével a test valamennyi pontja izgatható - és persze egyéni és páros felhasználásra is kiváló. A szexuális kötött kesztyűhöz tartozik egy vinil béléskesztyű is, ez védi a felhasználót az elektromosságtól.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta