INTIM RÖVIDHÍR

Perverz esküvői kellékek

2011. június 23., csütörtök 19:11

Aki szereti borzolni a kedélyeket, és az esküvőjén is vágyik egy kis extrára, annak találtunk két nagyszerű, finoman perverz eszközt.

Egészen biztos, hogy fennakad a násznép szeme, ha az esküvői tortán a hagyományos – szerelemes, ölelkezős, ártatlan - esküvői pár helyett egy szubmisszív, pórázra kötött vőlegényt, és egy dominaként pózoló menyasszonyt talál. De ha mindez valakinek nem volna elég, a lakodalmi asztalon el lehet helyezni néhányat a péniszalakú só- és borsszórókból is, de előkerülhet a hímtagra húzott kerámia dugó is. Jó szórakozást!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta