INTIM RÖVIDHÍR

Így lehet geometriailag szabályos szeméremdombod

2011. június 15., szerda 18:51

Úgy tűnik, a női intim zóna formára szabása mind a mai napig kardinális kérdés, akkora, hogy a sokadik terméket kell piacra dobni, hogy valóban trend legyen a bugyiban.

Ezúttal egy európai termékre bukkantunk, melynek funkciója kimerül annyiban, hogy precíz mintát biztosít a felhasználónak, hogy intim szőrzete geometriailag is szabályos csík, háromszög vagy éppen szív alakot kapjon. A gumitalpas mintát a szeméremtestre kell erősíteni, majd egész egyszerűen körbeborotválni. Mondanunk sem kell, a végeredmény ellenállhatatlan lesz. Legalábbis ezt mondják az okosok.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta