INTIM RÖVIDHÍR

Férfi erényöv szilikonból

2011. június 11., szombat 17:36

Aki nem bízik a pasijában, és maga szeretne gondoskodni a hűségéről, az ruházzon be egy férfi erényövbe! Például egy szilikonba.

Az erényöv funkcióját mindenki ismeri, a zárral ellátott szerkezet a testi érintetlenséget szolgálja, nemcsak a szex, de régen a szexuális erőszak, és a kísértés ellen is használták. Gondolhatnánk, hogy a szerkezet mára idejétmúlttá vált, a szexboltok és az online piactér azonban csurig van a különféle extrém, röhejes vagy éppen diszkrét darabokkal – a kényelem miatt pedig nemcsak fémből, de szilikonból is készítenek erényövet, férfiaknak is. Például a formára öntött szilikon kalitka, hűen az eredetihez, zárószerkezettel működik és lehetetlenné teszi a bűnözést.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta