INTIM RÖVIDHÍR

Sokallják a szexet a fiatal ausztrál férfiak

2011. május 12., csütörtök 20:04

Megdőlni látszik az a nézet, miszerint a húsz év körüli fiúk sokkal többet szeretnének szexelni, mint amennyire lehetőségük van - legalábbis Ausztráliában.

Négyezer háromszáz férfit és négyezer négyszáz nőt kérdezett meg az a felmérés, amely az ausztrálok szexuális szokásait és igényeit firtatta. Az Új Dél Wales-i Egyetem felmérésében tizenhat és hatvannégy év közötti heteroszexuális nők és férfiak vettek részt, és ugyan a legtöbb esetben a papírforma érvényesült, akadt egy-két meglepő eredmény.

Ilyen volt például, hogy a férfiaknál egyedül az a korosztály akart kevesebb szexet, amelyiket általában a túlzott szexuális étvággyal szokás összekapcsolni. "A 16-24 év közötti  fiatalok öt évvel ezelőtt is hasonlóan nyilatkoztak (szemben bármelyik más férfi korosztállyal), ami jelentheti azt, hogy egyszerűen túl sok lány van abban a korosztályban" - mondta a kutatás vezetője, Juliet Richters.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta