INTIM RÖVIDHÍR

A buborék a szexjátékokat is megihlette

2011. május 4., szerda 19:51

A Fun Factory legújabb termékére tökéletesen illik a játék kifejezés, a buborék alakú izgató vidám, a tipikus segédeszköz kategóriájába nem illő kütyü, melynek különlegessége, hogy dupla fejjel támad.

A hangutánzó nevű Yooo vibrátor finoman illeszkedik a női test anatómiájához, nemcsak az intim pontok, de a test többi erogén zónája is örül majd az érintésnek. A tölthető játék nagyon erős, mindkét fejét külön motor hajtja, a középső joystick segítségével pedig manőverezni, illetve a vibráció erősségét beállítani sem túl bonyolult művelet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta