Tavaszi Vásárlási Maraton

Zanza!

A tavasz közeledtével érdemes felfrissítenünk ruhatárunkat. Március 10. és 12. között, péntektől vasárnapig a Premier Outletben akár 90%-os kedvezményekkel válogathatunk több száz divatmárka közül.

Lassan búcsút inthetünk a hideg időjárásnak és köszönthetjük a tavaszt, ami egyben azt is jelenti, hogy ideje felkészíteni gardróbunkat a melegebb hónapokra. Tökéletes alkalom erre a Vásárlási Maraton, ahol akár 90%-os árengedményekkel válogathatunk az olyan népszerű világmárkák kínálatából, mint a Mango, Columbia, Converse és a Pierre Cardin. Ezek mellett szinte minden üzlet készül különleges akcióval, köztük a Levi's, Gas, GAP, Tom Tailor, Högl, Triumph, Adidas, Budmil és a Puma is.

Fashion women.png

A divat nem pénz kérdése

A Premier Outletben pénztárcabarát áron vásárolhatjuk meg ruhatárunk legújabb márkás és trendi darabjait. A divat mindenkié, így a Vásárlási Maraton segítségével könnyedén tökéletessé varázsolhatjuk akár a hétköznapi, akár a munkahelyi megjelenésünket.

Betekintés a 2017-es trendekbe

Idén is reneszánszukat élik a mintás darabok, így könnyedén feldobhatjuk megjelenésünket, és csalhatunk mosolyt a saját, de környezetünk arcára is. A virágminta már tavaly is népszerű volt a nők körében, azonban idén lesz csak igazán nagy divat. Egyszerre pompás és romantikus külsőt kölcsönöz viselőjének.

A csíkos mintáról egyértelműen az irigylésre méltó francia stílus jut eszünkbe, ami nem csak a nőknek, a férfiaknak is jól áll. Függőleges, vízszintes, átlós, vékony vagy vastag csíkozás... Az idei trendek nem szabnak határokat.

Ha tavasz, akkor éljenek a színek! Az éveken át hódító neonszínek után elérkezett a finomabb pasztelles árnyalatok ideje. Válasszuk a kék, zöld, rózsaszín, sárga színeket, melyek igazán elegáns hatást kölcsönöznek. A férfiak se ódzkodjanak ezektől a daraboktól.

Fashion men.png

Hosszabbított nyitva tartás a Vásárlási Maraton ideje alatt

Különleges meglepetéssel készül a Premier Outlet. A háromnapos Vásárlási Maraton első két napján, pénteken (március 10-én) és szombaton (március 11-én) meghosszabbított nyitva tartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (március 12-én) 10 órától 20 óráig várjalátogatóit a biatorbágyi outletközpont. Így nem csak pénztárcakímélő, hanem kényelmes megoldással szolgál az érdeklődőknek.

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe

A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít a Vásárlási Maraton ideje alatt, március 10. és 12. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok félóránként indulnak majd a Nyugati térről (Váci út legeleje, a pályaudvar oldalán, a lezárt gyalogoshíd alatt) és a Széll Kálmán térről (a 139-es, 140-es, 140A és 142-es buszok megállója a gyalogos lépcső tetejénél).

A Premier Outletben közel 90 üzlet több száz divatmárkája közül válogathatunk, és cserélhetjük le megunt, sosem hordott ruháinkat, kiegészítőinket márkás, divatos darabokra megfizethető áron - akár 90%-os kedvezményekkel.

Vásárlási Maraton kreatív

Vásárlási Maratonra fel!

További információ: www.premier.hu
www.facebook.com/PremierOutletCenter

Blogmustra