INFÓ

A Magenta 1-gyel bárhol otthon érezheted magad!

2017. február 15., szerda 10:35 |

Ha eljött az idő, hogy első lakásodba költözz, vagy szívesen vennéd egy kézből a telekommunikációs szolgáltatásokat az otthonodba, érdemes megismerkedned a Telekom Magenta 1 kedvezménycsomagjával:

  • Minden fontos benne van: A Magenta 1-ben minden telekommunikációs szolgáltatás benne van, amire az otthonodban és útközben szükséged lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatás.
  • Nemcsak beépített, hanem választható elemeket is tartalmaz: A kedvezménycsomagon belül a vezetékes internet csomagot és a havidíjas mobil díjcsomagot kínálatunkból te választhatod.
magenta1 pr tobbkepernyos tevezes 9MB.gif
  • Összetartja a családot: Korlátlanul beszélgethettek családon belül, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! Domino kártyás előfizetők is bevonhatók. Ha pedig Next díjcsomagot vonsz be a kedvezménycsomagba, akkor belföldön bármely alapdíjas irányban korlátlanul beszélgethetsz! Mindezen felül a csomagban kínált vezetékes telefonszolgáltatással bármilyen belföldi, alapdíjas szám havi 5000 percig plusz költségek nélkül hívható.
  • Megosztható: A családtagok különböző eszközökön – TV, tablet, okostelefon vagy PC - egyszerre tévézhetnek* vagy élvezhetik a szupergyors internet előnyeit. A csomagban akár 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internet szolgáltatás is választható, amennyiben az a címeden elérhető (a szolgáltatás elérhetőségéről cím alapján a Telekom honlapján lehet tájékozódni).
  • A Magenta 1 kedvezménycsomaggal a gondtalan szórakozásnak nincsenek határai: a Szuper Családi HD TV csomag 106 csatornát + 24 HD csatornát kínál egyben, és ha a családtagok különböző műsorokat szeretnének egy időben nézni, akkor ott a TV GO (ha az adott helyen elérhető), amely az interneten keresztül - notebookon, táblagépen vagy okostelefonon - külön díj fizetése nélkül teszi lehetővé a tévézést, filmnézést*.
  • Több, mint a részek összege: Aki a Magenta1-et választja, kedvezőbb feltételekkel jut hozzá a benne foglalt egyes szolgáltatásokhoz, mintha külön-külön fizetne elő azokra, az extra előnyökről nem is beszélve.
  • Extra előnyök: Időröl időre újabb előnyökkel kedvezünk a Magenta 1-eseknek. Talán még emlékszel: tavaly nyáron mobilinternet adatkorlát nélkül netezhettek a Magenta 1-esek és a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik. Most a Magentás mobillal azonos Telekomos folyószámlán lévő többi mobil számára is elérhető a TVGO, maximális letöltési sebességgel! + 1 további előny: Most nemcsak az új mobil előfizetéssel okostelefont vásárló Magenta1 ügyfeleknek jár készülékkedvezmény, hanem az új otthoni előfizetéssel Magenta1 ügyféllé válók is 50.000 Ft kedvezménnyel juthatnak tévéhez, táblagéphez, notebookhoz vagy játékkonzolhoz a kínálatunkból.

A Magenta1 kedvezménycsomag további feltételei megtalálhatók a www.telekom.hu/magenta1 címen.

* Egy TVGO regisztrációhoz összesen egyidejűleg 2 különböző eszköz (PC, tablet vagy okostelefon) kapcsolható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta