Valentin-napi hangulat és izgalmas akciók a Premier Outlet-ben!

Zanza!

A szerelmet, a szerelmeseket is meg kell ünnepelni! A Premier Outlet az év legromantikusabb időszakában sem feledkezik meg vásárlóiról - a divat szerelmeseiről. A biatorbágyi outletközpont Valentin-napi hetén különleges akciókkal és meglepetéssel várja a szerelmet ünneplőket.

Lássuk hát, milyen különlegességekkel készülnek a Premier Outlet-ben!

Számos üzlet rendhagyó akciókkal, sportos, sikkes, szexi és elegáns szettekkel, kedvezményes ajánlatokkal várja régi és új vásárlóit. A szív matricákkal jelölt üzletekbe Valentin-nap alkalmából mindenképpen érdemes benézni.

Egy kis ízelítő az akciókból...

Extra leárazások, akciós romantikus szettek várják a látogatókat. A BL Óraszalon 50%-os kedvezményt biztosít minden GUESS ékszerre, Police női ékszerre és Lacoste órára. Ezen felül óriási kedvezményekkel várja a látogatókat a Triumph üzlet, ahol 50%-os kedvezménnyel juthatnak fehérnemű szettekhez és hálóingekhez. A sport kedvelőiről sem feledkezett meg a Premier Outlet, a Puma 50% engedményt ad az olcsóbb termék árából, ha valaki egy női és egy férfi ruhadarabot egyszerre vásárol.

dívány - Valentin napi hangulat és izgalmas akciók a Premier

Valentin-napi nyereményjáték a Premier Outlet-ben

A biatorbágyi outletközpont speciális meglepetésekkel és értékes nyereményekkel készül az érdeklődőknek, akik egy Valentin-napi szív installáció előtt készíthetik el az év legromantikusabb fotóját. Február 7. és 14. között, hostessek várják a látogatókat, akik segítenek a tökéletes fotó elkészítésében. A játék során a Premier Outlet Facebook oldalán, a Valentin-napi nyereményjáték fülre kell feltöltenie a játékosnak az elkészült fotót, majd összegyűjteni a legtöbb szavazatot ahhoz, hogy esélyt kaphasson a 100 000 Ft-os Premier Outlet élményvásárlásra! A legtöbb szavazatot begyűjtő fotó gazdája egy shopping túrát nyer a Premier Outlet stylistjával és mellé 100 000 Ft költőpénzt! A 2. és a 3. helyezett jutalma egy 20 000 Ft, illetve egy 10 000 Ft értékű CEWE fotókönyv utalvány.

100 000 Ft-os élményvásárlás a Premier Outlet-ben!

Ki ne vágyna rá, hogy egy stylist állítsa össze ruhatárát? A legromantikusabb kép feltöltője Bálint Ildikóval, a Premier Outlet stylistjának segítségével költheti el a 100 000 forint értékű élményvásárlást, azaz 100 000 Ft értékben válogathat össze ruhákat, kiegészítőket. Ez a tökéletes Valentin-napi meglepetés!

Vajon ki lesz a Premier Outlet szívkirálya vagy szívkirálynője?

A nyereményekért és a játékért kattints ide:

dívány - Valentin napi hangulat és izgalmas akciók a Premier
Blogmustra