INFÓ

Fogadalommal is segíthet karácsonykor!

2016. december 6., kedd 13:07 |

A Huawei # BePresent (Éld meg a Pillanatot!) nevű karácsonyi kampányának köszönhetően egy egyszerű fogadalommal is rengeteget segíthet a Pető Intézet sérült gyermekinek.

Rendkívül megható és nagyvonalú kampánnyal készül a karácsonyra idén a Huawei. Elég egy fogadalom, hogy nem csak otthon, de a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány számára is szebbé tegye az ünnepet. Idén fogadja meg, hogy egyszer egy évben, karácsonykor félreteszi telefonját és a szeretteivel tölti az ünnep minden pillanatát. Fogadalmát ossza meg a Huawei ünnepi videójának linkje alatt is, ugyanis ez 500 forintot jelent a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány számára.

is export 12 10 p9 12.png

A nemes kezdeményezéshez olyan hírességek is csatlakoztak, mint Szalai Ádám focista, Debreczeni Zita fotós, Rizsavi Tamás fotós, valamint Viszkok Fruzsina, a Fifty Pairs of Shoes valamint a Chloe from the Woods bloggerek, akik már megfogadták, hogy idén megélik az ünnep minden pillanatát és akik szintén ismerik a mondást, hogy jobb adni, mint kapni, ezért is álltak élére a Huawei jótékonysági kezdeményezésének.

PF 1186

A Pető Intézet évente több mint ezer családnak segít, hogy mozgásukban akadályozott, központi idegrendszeri sérült gyermekek teljes értékű életet élhessenek a világhírű Pető-módszernek köszönhetően. A 2006 óta hungarikumnak számító Pető -módszerrel történő fejlesztés célja, hogy a sérültek önellátóvá váljanak, és integrálódjanak a társadalomba. Az intézmény főiskolát, korai fejlesztőközpontot, saját óvodát és iskolát, utógondozót, valamint felnőtt rehabilitációs központot is működtet. A Huawei és a karácsonyi kampányban részt vevő felhasználók fogadalmainak segítségével az intézetnek lehetősége lesz új, és meglévő speciális fejlesztő eszközeinek megújítása, valamint az intézmény óvodai csoportjai egyéb eszközeinek fejlesztése.

augu 9999 51

Töltse együtt a karácsonyt szeretteivel, hiszen számukra Ön a legnagyobb ajándék. Ezt a fogadalmát ossza meg a Huawei Facebook oldalán található megható karácsonyi reklám alatt, rakja mögé a #Huawei és a #BePresent hashtageket és nem csak a családját teszi boldoggá, de a Pető Intézet gyermekeit is, hiszen minden felhasználó első kommentje után 500 forinttal támogatja a Huawei az alapítványt. Ossza meg ismerősei körében is a felhívást, hiszen a mobilja mindenkit megvár, a pillanat nem. A Karácsony együtt a legszebb, ne maradjon le semmiről. Ne felejtse, az ünnepet Ön teszi különlegessé.

További információ

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta