INFÓ

Premier Outlet szülinapi buli!

2016. szeptember 12., hétfő 14:05 |

Ingyenes családi programkavalkád és akár 90%-os kedvezmények a Premier Outlet születésnapi buliján október 8-9.-én. SzépségPont, ugrálóvár, állatsimogató, Street Food Fesztivál és további meglepetések!

Premier Outlet Szülinap - Vásárlási Maraton és ingyenes családi programok

12. születésnapját ünnepli a Premier Outlet. Ebből a különleges alkalomból ismét megrendezésre kerül az egész hétvégén át tartó szülinapi buli. Az outletközpont színes családi programokkal várja látogatóit október 8-án, szombaton és október 9-én, vasárnap, 10-20 óráig. Az eszméletlen akciók ennél jobbkor nem is jöhetnének, végre lehetőség nyílik megújítani a ruhatárat és beszerezni a legtrendibb őszi és téli darabokat!

Szuper meglepetések a Premier Outlet szülinapi buliján

A születésnapi hétvégi felhozatal ebben az évben Street Food Fesztivállal bővül, ahol a legmenőbb street food-osok kínálják majd finomabbnál-finomabb ételeiket. A Kézműves Vásáron egészséges termelői termékek közül lehet majd válogatni. Az outletközpont finom szülinapi muffinokkal készül, melyből minden résztvevő kóstolót kap.

Az örökmozgó gyerkőcök az ugrálóvárban tombolhatnak, de emellett lufihajtogatás, és arcfestők várják őket, ahol a fantáziának semmi sem szab határt. Egész hétvégén nyitva lesz az Aprópolisz, a világ első Playmobil játszóvárosa, szombaton az állatsimogatóban édes kölyökkutyákat és kiscicákat lehet majd babusgatni.

A Premier Outlet idén ismét kiáll a felelős állattartás fontossága mellett, így október 8-án, szombaton állatmenhelyek is kitelepülnek a helyszínre, akik kutyákat, cicákat hoznak magukkal és a felelős állattartással kapcsolatban tartanak oktató foglalkozásokat. Látványos kutyás bemutatók is megrendezésre kerülnek és az örökbefogadásról is tájékozódhatnak majd az érdeklődők.

Egész hétvégén ingyenesen vehetőek igénybe a SzépségPont szolgáltatásai is. Az outletközpontba látogatók frissítő masszázs, kozmetikai és manikűr kezeléseken, sminktanácsadáson vehetnek részt. Az élvezet és a szépülés mellett teljes fogászati szűrés és az egészséges életmód jegyében táplálkozási tanácsadás is szerepel a SzépségPont repertoárjában.

További információ:

https://www.facebook.com/PremierOutletCenter

www.premier.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta