INFÓ

Egy hét múlva Black Friday!

2015. november 12., csütörtök 17:11 |

Idén is jön a Black Friday: november 20-án akár 70 százalékot is spórolhat, ha rendel az internetről. Vásárlási tippjeink a fekete péntekre.

Mi az a Black Friday egyáltalán? A kifejezés 1966-ban keletkezett amerikai kereskedők körében, és a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelzi. Ezen a napon a kereskedők éves szinten is kiemelkedőnek számító engedményekkel várják a vásárlókat.

Nem csoda, hogy bár a fekete péntek az Egyesült Államokban sem hivatalos ünnep, sokan mégis szabadságot vesznek ki ezen a napon, hogy eljussanak az ezen a napon már sokszor hajnalban kinyitó üzletekbe. Mitől fekete a péntek? Az elnevezés a philadelphiai rendőrségtől származik, akik azért keresztelték el így a karácsonyi vásárlási szezon kezdetét, mert a boltokat ellepő emberek elözönlik a járdákat, az utakon pedig nem lehet haladni a dugók miatt.

Itthon az interneten lehet sorbaállni

Szerencsére Magyarországra szelidített változatban érkezett a Black Friday: az Extreme Digital 2014-ben a honlapján szervezte meg először a kedvezményes napot, idén azonban már a szaküzletekben is elérhetők az akciós termékek.

A vásárlók rohamára a szokásos szerverkapacitás ötszörösével, és külön dedikált akciós honlappal készülnek. Az akár 50-70 százalékos kedvezmények miatt ugyanis vélhetően sokan fogják ostromolni a honlapot. Mint megtudtuk, összesen négyezer terméket akcióznak le a Black Fridayen, az ezekre adott kedvezmények együttes összege pedig félmilliárd forintot tesz majd ki.

Aki biztos szeretne lenni abban, hogy nem marad le a Black Friday-es ajánlatokról, annak azt ajánljuk, hogy keresse fel az Extreme Digital Black Friday-oldalát, és iratkozzon fel a cég hírlevelére valamelyik e-mail címével. A feliratkozók nem csupán elsőként kapnak információkat a Black Friday-ről, de még az ötven legnagyobb dealről is értesítést kapnak majd a kezdés előtt.

Megnyerheti, amire vágyik

Idén az Extreme Digital nyereményjátékkal is készül a Black Friday-re. A Black Friday Kívánságlista játékban részt vevők megnyerhetik bruttó 500 000 forint értékben összeállított kívánságlistájuk tartalmát. Érdemes böngészni a http://www.edigital.hu-n.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta