INFÓ

Early bird akciók akár 50% kedvezménnyel!

2015. november 9., hétfő 14:00 |

A szezonális leárazások még el sem kezdődtek igazán, máris extra akciók várnak november 15-én! Legyél az újonnan nyílt márkaüzletek első 50 vásárlója között, és 50-40% kedvezményt kapsz! Ha elkésnél, akkor se aggódj, plusz további akciók várnak rád!

November 15-én, vasárnap is nyitva lesz a Corvin Plaza, ráadásul extra akciókkal várja a látogatóit! Itt az idő, hogy a nagy vásárlási láz kitörése előtt beszerezd kedvező áron az ajándékokat, vagy felturbózd a téli ruhatárad a legújabb divat szerint!

Ideális ajándékötlet karácsonyra a ruha, különösen, ha ismered a meglepni szándékozott személy ízlését és ruhatárát. A Sinsay, House és Cropp újonnan nyílt üzletei ideális lelőhelyek lesznek női és férfi ajándékok számára is, ha az első 50 vásárló közé bekerülsz, akkor ráadásul féláron tiéd lehet a kiszemelt zsákmány! A később érkezők se csüggedjenek, 30% kedvezmény vigasztalja őket.

Az igazán nőies, elegáns ruhadarabok és kiegészítők az ünnep koronái lesznek minden bizonnyal, a Mohitónál ráadásul 40-20%-al kedvezőbb áron kaphatod meg a hőn áhított ruhát, attól függően, milyen gyors vagy!

További ajándékötletet meríthetsz a Promod, Retro, Tatuum és a Háda üzleteiben is, ahol szinén egyéni akciók várnak majd, a fehérneműk terén pedig a Calzedonia és Triumph készül meglepetésekkel!

A ruhák után valószínűleg a cipők lesznek a leginkább favorizált ajándékok, hét üzlet (CCC, Deichmann, Ecco, Neno Shoes, Office Shoes, Sebastiano, Tamaris) versenyez majd a gyermek, női és férfi lábbelikkel a vásárlók kegyeiért, 10-20 vagy akár 30% kedvezménnyel! A táskákért sem kell messze menni, az MK Lederben most 20% engedménnyel segítik az ideális ajándék beszerzését.

A férfiak számára mindig vonzó ajándék egy új elektronikai eszköz, ezek beszerzésében a Euronics, Vodafone és Superphone segíthet, 15-20%-al kedvezőbb áron. A nők számára szinte mindig telitalálat egy pipereholmi, kozmetikum, vagy bizsu, melyhez a Byou és az Yves Rocher kiváló lelőhely lehet! Utóbbiban most az első 50 vásárló is ajándékot kap, az akár 40%-os kedvezmény mellé.

A sporteszközök és felszerelések is népszerű ajándékok, kortól és nemtől függetlenül számtalan ötletet meríthetsz a Hervis üzletében, 20% kedvezménnyel.

A lakberendezés is kiváló lehetőség, szinte nem lehet vele mellétrafálni, egy ízléses párna, vagy egy kedves konyhai kellék mindig örömet okoz, a Butlers-ben ráadásul az első 50 vásárló 50%-al olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt ajándékhoz, de a többiek is 30%-al kedvezőbben kapják meg!

A vásárlás közben megéhezőket az ételudvarban számtalan finomság várja, a kedvezmények már ide is begyűrűztek: átlag 30% kedvezménnyel kényeztethetik a hasukat a Subway és a Jóasszony asztalaihoz letelepedőket!

További ajándékötletekre is lesz lehetőség, a teljes kedvezménylistához figyeld a Corvin Plaza oldalát!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta