Nyaralás: spórolj lemondások nélkül

Egész évben számolod a napokat a vakációig? Sajnos nem csak a napokat, hanem a pénzedet is osztanod-szoroznod kell? Tippünk: a Premier Outletben most akár több mint 70%-os kedvezménnyel vásárolhatsz!

Idén nyáron nem kell lemondanod az isteni vacsorákról, a koktélpartikról, a merészebb úti célokról, sőt még a kalandos nyári sportokról sem. Nagy kihívás úgy kalkulálni a költségvetést, hogy az ember minden részletre tudjon áldozni, viszont ha a megfelelő helyen veszed meg a nyár alapkellékeit, könnyen átcsoportosíthatod az anyagiakat, így akár több program is beleférhet az idei szezonba.

Az alábbi összeállításban a Premier Outlet közel 90 üzletéből találsz tippeket arra, hogy hol tudsz a belvárosi áraknál jóval olcsóbban, most akár több mint 70%-os kedvezménnyel vásárolni.

Top 10 alapkellék a nyárra:

1. 1 dekoratív, kényelmes bikini vagy trikini: a Calzedonia-Intimissimi-Tezenis, Triumph, Skiny, J.Press és Undercolors of Benetton outletben most minden elképzelésednél olcsóbban találsz divatos fürdőruhákat.

2. 1 ízléses, dögös farmer short: városnézéshez, kiránduláshoz tökéletes. A Levi's, a Retro és Devergo outletében szuper darabokat kapsz.

3. 3-4 nyári top vagy póló: a Guessben, a Benetton, Gas-ban vagy a Gap Clearance Store-ban csaphatsz le rájuk pénztárcabarát árakon. Válassz színes darabokat, hogy hangsúlyozd napcsókolta bőrödet.

4. 1 feltűnő, szexi nyári egyberuha: hogy a koktélpartik ékköve legyél. A Mango és az Amnesia outlet üzletei elképesztő választékkal várnak most.

5. 1 strandpapucs és 1 szandál: strandoláshoz és sétához. Az utóbbit Salamander és az Office shoes - Timberland outletbe érdemes keresni, flip-flopért pedig a Heavy Tools-ba nézz be.

6. Ha a nyáron a vízi sportolás a cél: válassz vízálló órát a BL Óraszalon outletében.

7. 1 vízálló dzseki: vitorlázáshoz és esős időhöz. A Helly Hansen-ben vagy a Columbia-ban kaphatsz jó áron.

8. 1 strandtáska. A Matties Bags a tökéletes lelőhely.

9. Ha nincs mibe pakolni, kezdd a nyári shoppingtúrát a Bags and More vagy a Samsonite outlet üzletében!

10. Persze nem kötelező elutazni a szabadságod alatt: ha grillpartit tartanál a kertben, a Home & Cookban eszméletlen jó áron találsz grillsütőket, a Dajarban pedig napernyőre és kényelmes napozó ágyra lelhetsz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek