INFÓ

ZAMATOS, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SERTÉSHÚST AZ ÜNNEPI ASZTALRA!

2014. december 3., szerda 14:25 |

Képzelje el, ahogy a fárasztó év végi munkanapokat, majd a még szenteste napján történő utolsó bevásárlásokat is maga mögött hagyva, végre a karácsonyi menüsor tálalása következik. Az aranybarnára pirított, hívogatóan gőzölgő sertésszeletek a legnagyobb gonddal, ízlésesen tálalva kerülnek a család elé az ünnepi asztalra.
Háziasszonyként azonban Ön is tudja, hogy az ízélmény csakis gondosan megválogatott, minőségi alapanyagokkal lesz tökéletes.

Nos, ha sertéshúsról van szó, a legjobb alapanyag kiválasztása mostantól egyszerű: az egyedi, kimagasló minőséget a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) védjegy jelöli.

A sertéshús a gasztronómiai élmény mellett, tápanyag gazdagsága miatt is szerves része táplálkozásunknak:

  • Igen fontos zsír-, fehérje-, vitamin- és ásványianyag-forrás.
  • A sovány sertéshús, mint például a karaj kevesebb zsírt és koleszterint tartalmaz, mint egyes baromfi húsok.
  • A vörös húsok, mint amilyen a sertéshús is, a bennük található kiemelkedő vastartalom miatt vörösek. Minél vörösebb tehát a hús, annál több vas található benne, ami a vörösvértestek felépítésében játszik szerepet
  • Más állatok húsához viszonyítva ötszörös mennyiségű B1-vitamint tartalmaz.
 

Mit jelöl az új Védjegy?

Olyan sertéshústermékeket, mely:

  • kizárólag hazai gazdaságban született és felnevelt,
  • GMO mentes kukoricával és egyéb, Magyarországon termelt szemestakarmányokkal etetett sertésből készült,
  • egyedi ízvilágú és beltartalmi értékű;
  • a gazdától az asztalunkig tanúsított, szigorúan ellenőrzött folyamatokon megy keresztül.

Az erről készült rövid, kedves animációs kisfilmet itt tekintheti meg.

Mennyei ízek az ünnepekre

Az új, független tanúsítással minősített, kizárólag magyar gazdaságból származó termékek ma már megtalálhatók egyre több húsüzletben és élelmiszer boltban, köztük a már minősített húsüzemek mintaboltjaiban, az Auchan egyes áruházaiban, a gödöllői Coop üzleteiben, valamint hamarosan a Spar-ban is. Ha Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel ellátott húst választ, biztos lehet benne, hogy az étel finom és zamatos lesz, és nem marad el a siker az ünnepi asztalnál.

Ízlelje meg a különbséget Ön is! Vásároljon Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel ellátott sertéshúst az ünnepekre is! Tudjon meg többet a www.finomsertes.hu weboldalon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta